p_q_m مدیر استارتر عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 379 عنوان تعیین جنسیت 117 بازدید | 14 پست خانوما امروز سونو رفتم برا بچه دومم هفته۱۱ و ۴ روز بودم سونو ان تی بود بنظرتون چند درصد تعیین جنسیتش درست درمیاد؟ خدایا همه نی نی هارو سالم برسون دست ماماناشون کوچولو منم سالم بهم برسون و دختر قشنگمم برام سلامت نگه دار الهی آمین🙏🙏 1400/03/25 | 16:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
soheilakam عضویت: 1399/06/28 تعداد پست: 2095 واسه من که غلط گفتحتی هفته ی ۱۶ هم رفتم سونو باز غلط گفتن تیکر تولد گل دخترمه😍
p_q_m مدیر استارتر عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 379 واسه من که غلط گفت حتی هفته ی ۱۶ هم رفتم سونو باز غلط گفتن جدی؟من ی دختر ۵ ساله دارم این دفعه گفت پسر احتمالا خداکنه درست باشه اخه سر دخترمم پیش همین رفتم گفت احتمالا دختر که درست بود خدایا همه نی نی هارو سالم برسون دست ماماناشون کوچولو منم سالم بهم برسون و دختر قشنگمم برام سلامت نگه دار الهی آمین🙏🙏
p_q_m مدیر استارتر عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 379 بستگی به تجربه دکترودستگاهاشون داره اخه سر دخترم درست گفته بود همین دکتر خدا کنه اینبارم درست باشه خدایا همه نی نی هارو سالم برسون دست ماماناشون کوچولو منم سالم بهم برسون و دختر قشنگمم برام سلامت نگه دار الهی آمین🙏🙏
soheilakam عضویت: 1399/06/28 تعداد پست: 2095 جدی؟من ی دختر ۵ ساله دارم این دفعه گفت پسر احتمالا خداکنه درست باشه اخه سر دخترمم پیش همین رفتم گفت ... ان شاالله همونی میشه که خودت میخوایامضامو بخون تیکر تولد گل دخترمه😍
سیندرللا عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 592 اخه سر دخترم درست گفته بود همین دکتر خدا کنه اینبارم درست باشه انشاالله هرچی خیره عزیزم واسه منم دعاکن اللهم عجل لولیک الفرج
باران_حسرتها عضویت: 1397/09/26 تعداد پست: 13073 واسه من که غلط گفت حتی هفته ی ۱۶ هم رفتم سونو باز غلط گفتن جدی؟پس کی درست گفتن؟احتمال داده بودن یا قطعی گفتن؟ برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
soheilakam عضویت: 1399/06/28 تعداد پست: 2095 جدی؟پس کی درست گفتن؟احتمال داده بودن یا قطعی گفتن؟ ۱۶ هفته قطعی گفت پسرهولی ان تی احتمالی گفت پسرهآنومالی صددرصد گفت دختره و قشنگ بهم نشون داد تیکر تولد گل دخترمه😍
باران_حسرتها عضویت: 1397/09/26 تعداد پست: 13073 ۱۶ هفته قطعی گفت پسره ولی ان تی احتمالی گفت پسره آنومالی صددرصد گفت دختره و قشنگ بهم نشون داد جدی؟چ جالب شونزده هفته ک قشنگ مشخصه چطور اشتباه گفت.واس منو از اول تا الان ک هشت ماهمه گفت دختر. برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
soheilakam عضویت: 1399/06/28 تعداد پست: 2095 جدی؟چ جالب شونزده هفته ک قشنگ مشخصه چطور اشتباه گفت.واس منو از اول تا الان ک هشت ماهمه گفت دختر. خدا حفظش کنه براتمن جنسیتش برام مهم نبود اصلا ولی واسه سیسمونی خریدن خیلی عجله داشتم😂ان شاالله زایمان راحتی داشته باشیم و کوچولوهامون رو بغل بگیریم تیکر تولد گل دخترمه😍
باران_حسرتها عضویت: 1397/09/26 تعداد پست: 13073 خدا حفظش کنه برات من جنسیتش برام مهم نبود اصلا ولی واسه سیسمونی خریدن خیلی عجله داشتم😂 ان شاالله ... انشاالله.ممنونم عزیزم. برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم