2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

117 بازدید | 14 پست

خانوما امروز سونو رفتم برا بچه دومم هفته۱۱ و ۴ روز بودم سونو ان تی بود بنظرتون چند درصد تعیین جنسیتش درست درمیاد؟

خدایا همه نی نی هارو سالم برسون دست ماماناشون کوچولو منم سالم بهم برسون و دختر قشنگمم برام سلامت نگه دار الهی آمین🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه من که غلط گفت حتی هفته ی ۱۶ هم رفتم سونو باز غلط گفتن

جدی؟من ی دختر ۵ ساله دارم این دفعه گفت پسر احتمالا خداکنه درست باشه اخه سر دخترمم پیش همین رفتم گفت احتمالا دختر که درست بود

خدایا همه نی نی هارو سالم برسون دست ماماناشون کوچولو منم سالم بهم برسون و دختر قشنگمم برام سلامت نگه دار الهی آمین🙏🙏
بستگی به تجربه دکترودستگاهاشون داره

اخه سر دخترم درست گفته بود همین دکتر خدا کنه اینبارم درست باشه 

جدی؟من ی دختر ۵ ساله دارم این دفعه گفت پسر احتمالا خداکنه درست باشه اخه سر دخترمم پیش همین رفتم گفت ...

ان شاالله همونی میشه که خودت میخوای

امضامو بخون

تیکر تولد گل دخترمه😍
۱۶ هفته قطعی گفت پسره ولی ان تی احتمالی گفت پسره آنومالی صددرصد گفت دختره و قشنگ بهم نشون داد

جدی؟چ جالب شونزده هفته ک قشنگ مشخصه چطور اشتباه گفت.واس منو از اول تا الان ک هشت ماهمه گفت دختر.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
جدی؟چ جالب شونزده هفته ک قشنگ مشخصه چطور اشتباه گفت.واس منو از اول تا الان ک هشت ماهمه گفت دختر.

خدا حفظش کنه برات

من جنسیتش برام مهم نبود اصلا ولی واسه سیسمونی خریدن خیلی عجله داشتم😂

ان شاالله زایمان راحتی داشته باشیم و کوچولوهامون رو بغل بگیریم

تیکر تولد گل دخترمه😍
خدا حفظش کنه برات من جنسیتش برام مهم نبود اصلا ولی واسه سیسمونی خریدن خیلی عجله داشتم😂 ان شاالله ...

انشاالله.ممنونم عزیزم.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم