2777
2789
عنوان

لک و جای جوش

467 بازدید | 56 پست

سلام دوستان من خیلی جای لک و جوش دارم هم قرمز هم قهوه ای، کسیث چیزی استفاده کرده که نتیجه گرفته باشه،صابون زرد چوبه چطوره؟بیشتر کرم رو ترجیح میدم لطفا بهم جواب بدین  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جوش فعال داری ؟

https://harfeto.timefriend.net/16238796983979                                                                       من خیلیاتونو میشناسم 😊😉کاربر جدید نیستم 😃پس سعی کن کمتر دروغ بگی 😎🙃                             ورزش کن!                                                                 سالم بخور😋!                                                           کتاب خوب بخون نه هر کتابی !                                    همیشه سعی کن ی قدم از دیروزت جلوتر                   باشی!                                                                        خودتو دوست داشته باش هر جوری که بلدی این مهم ترین اصل زندگیه!💃👑            

وای منم پوستم داغون به تمام معنا شده

وزن اولیه ۶۸ وزن هدف ۶۴    💪🏻 زندگیت از جایی شروع به تغییر میکنه که یکبار برای همیشه تصمیم میگیری که واقعا تغیبر کنی    مهم نیست چقدر تو جاده اشتباه رفتی همین الان دور بزن.   
جوش فعال داری ؟

یعنی چجوری؟!

وزن اولیه ۶۸ وزن هدف ۶۴    💪🏻 زندگیت از جایی شروع به تغییر میکنه که یکبار برای همیشه تصمیم میگیری که واقعا تغیبر کنی    مهم نیست چقدر تو جاده اشتباه رفتی همین الان دور بزن.   

اگه هنوزم جوش داری اول باید جوشت رودرمان کنی .یه ضدجوش بگیر ودلیل جوشت هم پیدا کن .برای جای جوش ولک هم میتونی آاچ ا بگیری یه لایه بردارملایم که فقط شبااستفاده میشه به مقدارخیلی کم.برای روزهم حتما باید ابرسان وضدافتاب بزنی 

لیزر هزینش چقدر میشه برا لک 

بعد چه مدلش برم که خوب باشه

یعنی چجوری؟!

یعنی الان جوش میزنه صورتش یا نه اگه اره فایده نداره چون من کرم خریدم لکامم ۷۰ درصد برد قشنگ اما تا زمانی که جوش جدید بزنی هیچ فایده ای نداره چون دوباره جوش میزنه و جاش میمونه من میخواستم تمدید کنم که دیدم ای  بابا یروزه برگشت به قبل با جوشایی که زدم اول باید جوش ریشه ای درمان بشه بعد لکاس

https://harfeto.timefriend.net/16238796983979                                                                       من خیلیاتونو میشناسم 😊😉کاربر جدید نیستم 😃پس سعی کن کمتر دروغ بگی 😎🙃                             ورزش کن!                                                                 سالم بخور😋!                                                           کتاب خوب بخون نه هر کتابی !                                    همیشه سعی کن ی قدم از دیروزت جلوتر                   باشی!                                                                        خودتو دوست داشته باش هر جوری که بلدی این مهم ترین اصل زندگیه!💃👑            
یعنی الان جوش میزنه صورتش یا نه اگه اره فایده نداره چون من کرم خریدم لکامم ۷۰ درصد برد قشنگ اما تا ز ...

خوب اره مال من فعاله اما خوب نمیشن🥺🥺

جرئت زدن موهای صورتمو ندارم مثه چنگیزم

بعد چه کرمی لکاتو برد؟ تو چه مدت؟

خوب اره مال من فعاله اما خوب نمیشن🥺🥺 جرئت زدن موهای صورتمو ندارم مثه چنگیزم بعد چه کرمی لکاتو بر ...

تقریبا ی ماه عزیزم من میگم نخر چون پولتو دور میریزی علت جوشات چیه ؟من پلی کیستیکم و همین درمانو سخت کرده 

اسم کرمم ضدلک و ضد چروک ارمان بود از دیجی کالا گرفته بودم و صابون زردچوبه اما چون خیلی چرب بود روزا دو بار هم  محلول ازیترومایسین ۴ درصد یا ۲ درصد میزدم و ضد افتاب بی رنگ سینره 

تقریبا ی ماه عزیزم من میگم نخر چون پولتو دور میریزی علت جوشات چیه ؟من پلی کیستیکم و همین درمانو سخت ...

منم پلی کیستیکم جوشام دلیلش همینه

وای وه خوب حالا جای اینا بره بعد برا جوشا یه فکر میکنم اینا که خوب بشو نیستن