2777
2789

من میرم میدم میام

دلا غافل ز سبحانی چه حاصل ؟ *** مطیع نفس شیطانی چه حاصل ؟***بود قدر تو افزون از ملایک ***تو قدر خود نمی دانی چه حاصل ؟***مکن کاری که بر پا سنگت آیو *** جهان با این فراخی تنگت آیو ***چو فردا نامه خوانان نامه خوانند *** تو بینی نامه ی خودت ننگت آیو                                          

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تیپ  عزیزم

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

Intp🙂

خداحافظ تا کنکور 1402😊 مطمئنم بعد پزشک شدنم دوباره میام این قول رو هم دارم توی امضام میدم 💪 پس قرار نیست زیر اش بزنم من به هدفام میرسم در هر دم بهش نزدیک تر میشوم از همین لحظه یعنی ساعته ۱۳:40روز ۱۵ مرداد ۱۴۰۰ میرم ولی اگه شیطون رفت توجلدم و زودتر اومدم هم بهم بگین زود برو درساتو بخونم😁بعضی اوقات شیطونی میکنم🤪 

Disc رو هم اگه میخواین یه ادمی رو بشناسین چه قدر شبیه حرفاش و کاراشه بگین بده 

خداحافظ تا کنکور 1402😊 مطمئنم بعد پزشک شدنم دوباره میام این قول رو هم دارم توی امضام میدم 💪 پس قرار نیست زیر اش بزنم من به هدفام میرسم در هر دم بهش نزدیک تر میشوم از همین لحظه یعنی ساعته ۱۳:40روز ۱۵ مرداد ۱۴۰۰ میرم ولی اگه شیطون رفت توجلدم و زودتر اومدم هم بهم بگین زود برو درساتو بخونم😁بعضی اوقات شیطونی میکنم🤪 

برای اختلالات شخصیت هم MMPI عالیه برای قبل ازدواج استخدامی و مشاوره همه از این آزمون استفاده میکنند

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج