2777
2789
عنوان

عشقم تو تولدم

587 بازدید | 33 پست

امروز تولدمه.من چند ساله با کسی در ارتباطم تازگیا خونوادش فهمیدن و میخوایم همه چیو جدی کنیم دیگه .ولی هیچوقت تو این چند سال تولدم یادش نبود .یه تبریک نگفته.یه کادو هر چند کوچیک نخریده!!!!!دیروزم پیشش بودم ولی یادش نبود.

شب وقتی استوری گذاشتم فهمید و شروع کرد به خودش حرف زدن بجا اینکه عذر خواهی کنه و امروز دعوتم کنه کلا غیب شد...من هر سال سورپرایزش میکنم براش کیک میگیرم و کادو میدم.خییییلی بهش گفتم که تولد برام مهمه چیز زیادی نمیخوام همینکه یادت باشه کافیه.پنج ساله کادو میدم و تولدش خوشحالش میکنم ولی اون یکبارم خوشحالم نکرده....خیلی ناراحتم 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نمی خوام ناراحتت کنم اما یا حافظه خیلی داغونی داره یا دوست نداره

مهربون باش...شاید فردایی نباشه... nothing is impossible the word itself says that i'm possible     آرزو هایت را برآورده میکند آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند      

خسیسه؟؟

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

یعنی تو این 5سال کادو نداده بهت؟؟؟؟فقط تولد نیس که مناسبت های دیگه ؟ یا براش مهم نیستی یا خسیسه دلش نمیاد

قولم قوله.                                                              تا پای مرگ دوستت خواهم داشت...  
چجوری ادم میشه یادش بره🤐من کم‌حافظه ترین ادم تولدم‌یادش مونده چی بگم والا:/ 

خوب نمیشه گفت بعضی مشغله کاریشون زاد زیاده البته فک کنم دوسش داشته باشه یادش میمونه

قولم قوله.                                                              تا پای مرگ دوستت خواهم داشت...  
براش مهم نیسی  من برا تولد عشقم چن ماه قبلش برنامه ریزی میکنم

منم با اینکه تا الان کاری برام نکرده از چند ماه قبل برنامه ریزی کردم و سورپرایز شده و خوشحالش کردم ولی همه چیز دو طرفش خوبه 

یعنی تو این 5سال کادو نداده بهت؟؟؟؟فقط تولد نیس که مناسبت های دیگه ؟ یا براش مهم نیستی یا خسیسه دلش ...

نه هیچ کادویی نداده بهم.واسه بیرون رفتن و خورد و خوراک اصلا خسیس نیست.ولی کادو نداده اوایل خجالت میکشیدم چیزی بگم بعدش دیدم فایده نداره خیلبییبی گفتم که واسه مناسبت ها کادو میخوام هر چند کوچیک اما انگار نه انگار.فقط روز ولنتاین استوری گذاشتم واسه عشقمون شده یک شاخه گل ببرید و فلان اومد دقیقا یک شاخه گل آورد. دیگه هیییییچ....بعد از پنج سال رابطه فقط یه عروسک و گل ازش دارم