2777
2789
عنوان

شوهرم):

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 54 پست

ببین از دید آدمی که ۲۰ ساله داره زندگی میکنه.

خانواده شوهر از نظر شوهر انسانهایی پاک و فرشته خو هستن که نزدیک به معصومینند حتی کودکان در رحم مادرانشان.

تا میتونی مطلقا ازش بدنگو چون همسر جان فکر میکنن داری اونو ازشون جدا میکنی.

باهاشون رسمی و درعین حال مهربان باش ولی بهیچ وجه بهشون رو نده

و هیچگاه نه تعریف خوبی و نه تعریف بدی ازشون نکن.

خنثی باش انگار که نیستن....

حتی اگه شوهرت پیش تو بد اونارو گفت اصلا استقبال نکن

چکیده زندگی ۲۰ ساله من.

اگر شوهرت از مادرت حرف بزنه حالا يه درددل ساده خودت ريكشن ات چيه؟سريع مياي ميخواي توجيه كني يا مثلا ...

نه اتفاقا 

پیش اومده گلایه کرده من خیلی منطقی باهاش حرف زدم ارومش کردم پشتش بودم... من واقعا درهرشرابطی پشتشو خالی نمیکنم برای همینه ازونم همین توقعودارم و بهم برخورده

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

استارتر من یاد گرفتم از همین نینی سایت نباید بد مادر وخواهرشو به مرد گفت.جبهه میگیره بچهها یسوال اگ ...

نه...بعضی مردا مثل شوهر من کلا انکار میکنن که زن و بچه دارن  البته شوخی بود ولی کلا نمیخوان هیچ اطلاعات درمورد همسرشون بدن

نه اتفاقا  پیش اومده گلایه کرده من خیلی منطقی باهاش حرف زدم ارومش کردم پشتش بودم... من واقعا د ...

خوب منطقي باهاش حرف زدي وارومش كردي يعني چي گفتي؟بهش گفتي حق با تو هست و مادرم اشتباه كرده؟

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
استارتر من یاد گرفتم از همین نینی سایت نباید بد مادر وخواهرشو به مرد گفت.جبهه میگیره بچهها یسوال اگ ...

نه چرا ناراحت بشيم ما پيشش هستيم و دايم ميتونه بهمون محبت كنه اما خواهرش كه دايم باهاش نيست اينجوري حالا يا تبريك ميگه يا يه جور توجه جزييه 

انقدر حساس نباشين همه رفتارهاي شوهر رو زير ذره بين نزارين

نه...بعضی مردا مثل شوهر من کلا انکار میکنن که زن و بچه دارن  البته شوخی بود ولی کلا نمیخوان هیچ ...

جالبه همینو میگه.میگه من رو زنم غیرت دارم!همین که خودمون بدونیم کافیه

چرا نمیفهمم .بعنی رو خواهرش غیرت نداره!میگه خواهر من دیگه پیره.ولی تو هنوز جوونی .هیچ وقت عکسی از تو نمیزارم که همکارام ببینن.میگم همکارات رو میتونی مخفی کنی.میتونی فقط@یه نوشته بزاری بدون عکس.میگه حسودی ها😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐چه باید گفت انصافا؟

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
نه چرا ناراحت بشيم ما پيشش هستيم و دايم ميتونه بهمون محبت كنه اما خواهرش كه دايم باهاش نيست اينجوري ...

اصلا برام مهم نیست برای اون چه کاری میکنه.برادرشه وظیفشه تبریک بگه.من خودمم واسه خواهر شوهرام تبریک میگم .مشکل جای دیگست .من انتطار دارم همینا رو هم واسه من انجام بده اگه واقعا براش مهمم

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

چجوری بهش گفتی؟

گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن ‌خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون ‌‌‌تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳
جالبه همینو میگه.میگه من رو زنم غیرت دارم!همین که خودمون بدونیم کافیه چرا نمیفهمم .بعنی رو خواهرش غ ...

بله چون همسر منم دقیقا همینطوره...هیچوقت اطلاعاتی ازمن ننوشته و عکسی از من نذاشته حتی به پروفایل گذاشتن خودمم حساسه

کلا فکر کنم بمیرمم آگهی ترحیمم اسمم رو ننویسه و به کسی اطلاع نده😂😂😂😂

البته فقط ادای باغیرتارو درمیاره

ولی تعریف از خود نباشه من خوشگلم و همش فکر میکنه عالم جمع شدن تا منو تور کنن😂😂😂😂

با اینکه سنی ازم گذشته

درست نمیشه؟

اصلا از مادرش نگو اگ هم گفتی بدش رو نگو

حتی اگ از مادرش و یا خانوادش متنفری جلوی همسرت جوری رفتار کن ک فک کنه تو دوسشون داری 

اگه فک کنه خانوادش خصوصا مادرش رو دوس داری این حساسیته کمتر میشه

سیاست داشته باش

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....
اصلا برام مهم نیست برای اون چه کاری میکنه.برادرشه وظیفشه تبریک بگه.من خودمم واسه خواهر شوهرام تبریک ...

شما همسرش هستي جور ديگه بايد بهت محبت بكنه ببين من خودم براي برادرم استوري بزارم اما تا حالا براي همسرم استوري تبريك تولد نزاشتم البته براي برادرم هم استوري عقدش رو گذاشته بودم نه تولد اما براي خواهرم استوري تولد گذاشتم اينها دليل نميشه كه شوهرم رو كمتر درست دارم يا كمتر توجه دارم بهش تمام زندگي ام همسرمه كل خانواده ام يك طرف شوهرم يكطرف ديگه اما دوست ندارم روابط دوتاييمون رو بكشونم تو محيط شبكه هاي اجتماعي