2777
2789
عنوان

شوهرم):

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 54 پست
شوهر منم هست ... منم تصمیم گرفتم دیگه هرچی میشه به روی خودشون میارم جواب میدم دیگ به شوهرم نمیگم

منم دیدم شوهرم خیلی روشون تعصب داره خودم گاهی خیلی زیرپوستی گاهی ام رک جواب میدم یه جوری با لبخند که میمونن چی بگت

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

درد دل راجب مادرشوهر با شوهر😐😂

من جا تو باشم سياست ب خرج ميدم عوض گلايه از مادرشوهر خوبشو ميگم يا اصن ترجيح ميدم چيزي نگم 😂😂😂😂

هر چي سرتون مياد از بي سياستيه بياييد بهتون سياست ياد بدم😂😂😂😂😂😂😂

اگر شوهرت از مادرت حرف بزنه حالا يه درددل ساده خودت ريكشن ات چيه؟سريع مياي ميخواي توجيه كني يا مثلا بگي مادرت منظوري نداشته ديگه درسته؟

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
نه واقعا گله نکردم فقط ی حرف عادی بود اخه نمیفهمم چرا ناراحتم میکنه

وابسته ب مادرشونن 

خودتو ناراحت نکن اکثرا اینجورین

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....

عزیزم من مجردم ولی بهت میگم راجب خانوادش باهاش درد دل نکن...هرچقدرم که توی دلش حرف تو رو تایید کنه بازم نمیتونه قبولش کنه...همه ی ما همینطور هستیم آدم پدر و مادرشو با هر خوب و بدی میپرسته پس این کارت هم اونو ازرده خاطر می‌کنه هم کم کم از چشمش میوفتی و چ بسا تو جبهه مقابلت قرار بگیره.

عزیزم تحت هیچ شرایطی نباید از مادر و خواهرو خانوادش پیشش گله کنی چون بازنده تو هستی و سریع گارد میگی ...

خب واقعا من ناراحت میشم بخاطر این چیزا ناراحتم میکنه چیکاربایدبکنم واقعا من ادمی نیستم بدبگم 

استارتر من یاد گرفتم از همین نینی سایت نباید بد مادر وخواهرشو به مرد گفت.جبهه میگیره

بچهها یسوال اگه تولد خواهراش رو استورری کنه و تبریک بگه اما تولد شما رو استوری نکنه ناراجت نمیشید؟ واکنشتون چیه ؟

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

مث شوهر من کلافم از خودشو خانوادش

من دانشجوام از ۱۸ سالگی ازدواج کردم و یه بچه ۱ساله دارم الات ۷ساله دور از مادرمم الان خونه مادرشوهر جابجا شدن خواهرشوهر ۴۰ ساله من یکم ازشون دور شده در حد۱ ساعت راه با ماشین الان شوهرم از من انتظار داره با کلی مشغله هرروز خواهرشوهر رو مهمون کنم خونم و جای مادرو براش پر کنم تازه میگف من داداششم وظیفمه مایهتاجششو فراهم کنم نمیدونم نقش شوهرش چیه این زن