2777
2789
عنوان

قند ماکارانی

276 بازدید | 11 پست

خیلی بالاس دیروز مهمون بودم نمیشد نخورم امروز ناشتا قندم 108بود یعنی بخاطر ماکارانی بود؟؟

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

آره به احتمال زیاد چون منم یه بار اینجوری شدم

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره چون دم میزاریم قندش میره بالا. دم نذاریم قندش نمیره بالا

خدایا من یه اشتباهی کردم و برای اشتباهم دارم ساعتها و روزها و هفته ها و ماه ها و سالها تاوان پس میدم خدایا غلط کردم اشتباه کردم منو ببخش و ازین وضعیتی که توش گیرکردم نجاتم بده.گره زندگی من فقط به دست خودت بازمیشه. خدایا منو ازدست این روانی نجاتم بده به هرحالت که خودت صلاح میدونی که میدونم بهترینهارو برای بنده هات میخوای. لطفا برای آرامشم و رسیدن به آرزوهام دعام کنید حاجتتون روا. 
اره چون دم میزاریم قندش میره بالا. دم نذاریم قندش نمیره بالا

دم نبود اتفاقا پاستا بود با خامه و.اینا

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
قند خون دارید؟  ماکارونی قندش بالاس

نمیدونم ازمایش دادم بالا بود ولی دستگاه تست خونکی گرفتم ناشتا چندبار که گرفتم اصلا بالا صد نبود دیگه ولی امرور 108بود

آره به احتمال زیاد چون منم یه بار اینجوری شدم

ماکارانی خورده بودید؟چند بود قندتون؟؟

دم نبود اتفاقا پاستا بود با خامه و.اینا

بس حتما بخاطر خامه بوده. خامه هم خوردی؟

خدایا من یه اشتباهی کردم و برای اشتباهم دارم ساعتها و روزها و هفته ها و ماه ها و سالها تاوان پس میدم خدایا غلط کردم اشتباه کردم منو ببخش و ازین وضعیتی که توش گیرکردم نجاتم بده.گره زندگی من فقط به دست خودت بازمیشه. خدایا منو ازدست این روانی نجاتم بده به هرحالت که خودت صلاح میدونی که میدونم بهترینهارو برای بنده هات میخوای. لطفا برای آرامشم و رسیدن به آرزوهام دعام کنید حاجتتون روا. 
ماکارانی خورده بودید؟چند بود قندتون؟؟

من شب قبلش ماکارنی خورده بودم

فرداش آزمایش داشتم رفتم آزمایش گفت قندت بالاس بالای صده یادم نمیاد چند ولی یادمه شوکه شدم🤕😅

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤
بس حتما بخاطر خامه بوده. خامه هم خوردی؟

اره عزیزم خامه قاطیش بود 

من شب قبلش ماکارنی خورده بودم فرداش آزمایش داشتم رفتم آزمایش گفت قندت بالاس بالای صده یادم نمیاد چن ...

نمیدونم خدا کنه موقت باشه خیلی بده تغریبااا همه چیز قند داره نمیدونم چی بخورم چی نخورم 

نمیدونم خدا کنه موقت باشه خیلی بده تغریبااا همه چیز قند داره نمیدونم چی بخورم چی نخورم 

برا من موقت بود 

خواهرمم بهم گفت که چون شب قبلش ماکارانی خوردی اینجوری شده جواب آزمایشت

وگرنه من قند ندارم همه چیرم‌میخورم خداروشکر