2777
2789

لباس خونگی ب نظرم بهتره کم کم میتونی گسترش بدی ی دیوار لباس زیر هم بزاری

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما مغازه داریم همشو با هم داریم. اما اصل کارمون مانتو و شلوار هستش.

میشه راهنماییم کنی 

من موندم کدومش بهتره

هر مانتو چن درصد میکشین روش؟! 

از کجا میخرین ک ارزونتر بیفته براتون

کلا هر چی میدونی لازمه بهم بگو لطفا

عزیزم لباس زیر بفروش همسایه ما از ی مغازه ۱۵ متری شروع کرد الان ی واحد کامل ساختمان ۱۵۰ متری لباس زیر آورده وقتی وارد ساختمانش میشی کیف میکنی انواع و اقسام لباس خواب و زیر داره میگه خیلی فروش دارم بازم چند جا مشورت بگیر اون اوایل لباس خونگی هم میآورد بعد ی مدت کم. کم کمش کرد الان فقط نزدیک عید بلوز شلوار میاره

عزیزم لباس زیر بفروش همسایه ما از ی مغازه ۱۵ متری شروع کرد الان ی واحد کامل ساختمان ۱۵۰ متری لباس زی ...

ممنون عزیزم

تهرانی یا شهرستان 

نمیدونین از کجا خریدارو انجام میدن

میشه راهنماییم کنی  من موندم کدومش بهتره هر مانتو چن درصد میکشین روش؟!  از کجا میخرین ک ...

خب ما چون تنوع مانتو و شلوارمون نسبت به لباس زیر و لباس خونه و شال و روسری  خیلی خیلی بیشتره پس سودمون رو مانتو شلوار بیشتره.

ببین صنف میگه ۲۲٪. ولی اصلا نمی صرفه.

۵۰ درصد نرماله دیگه.

ما جنس متوسط میآریم. نه ارزون و نه گرون. مشتری خودمونو داریم.

بیشترم از تولیدهای هفت تیر خرید میکنیم. شال و روسری بازار ۱۵ خرداد. شلوار سرای ملت

ببین چقدر سرمایه داری. مغازتون چند متره؟

تو شهرتون چقدر مردم اهل خریدن؟ به چه لباسهایی بیشتر بها میدن؟ بعدم سعی کن جنسو جور کنی. مثلا وقتی مانتو میاری. باید کنارش شلوارم باشه.  شال و روسری برای ست کردن همه نیاز دارن. جوراب سودش خیلی خوبه. پاپوش و فرش های رو فرشی. به خیلی چیزا باید توجه کنی

ببین چقدر سرمایه داری. مغازتون چند متره؟ تو شهرتون چقدر مردم اهل خریدن؟ به چه لباسهایی بیشتر بها می ...

50 تومن ی وام اشتغال میتونم بگیرم 

مغازه هم ندارم باید اجاره کنم

نمیدونم واقعا میشه با 50 تومن کاری کرد