دخیناز مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 4088 عنوان لانه گزینی 48 بازدید | 4 پست سلام دخترا خوبین من ۱۰ /۳ پریودم تمام شد بعد ۳/۲۳ یه لکه بینی کوچیک داشتم و یه کم شکمم منقبض شد بنظزتون میشه لانه گزینی باشه خواهش میکنم جواب بدین این کاربری دست دونفره اگه تاپیک ها متفاوت بود براتون سوال نشه🥰 1400/03/25 | 12:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشق،abadi عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 9186 اره گلم احتمالا برا تخمک گذاریتم باشه فولیکولت تخمک ازاد کرده باشهولی تو همه لانه گزینی ها خون باید بیاد؟ 👑sen benim herşeyimsin
رهاaaaa عضویت: 1399/11/09 تعداد پست: 299 بله ممکنه خصوصا اگه قبلا سابقه لک بینی قبل از پریود نداشتی!!! من دقیقا یک هفته بعد از اقدامم درد شدید مثثثثل پریود داشتم و دو تا لک صورتی خیلی کمرنگ . یک هفته بعدم، موعد پریودم بود ک دیگه خداراشکر نیومد و نی نیم تشکیل شده بود
دخیناز مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 4088 بله ممکنه خصوصا اگه قبلا سابقه لک بینی قبل از پریود نداشتی!!! من دقیقا یک هفته بعد از اقدامم درد شدی ... خدایا شکرت کاش منم باردار باشم این کاربری دست دونفره اگه تاپیک ها متفاوت بود براتون سوال نشه🥰
دخیناز مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 4088 اره گلم احتمالا برا تخمک گذاریتم باشه فولیکولت تخمک ازاد کرده باشه ولی تو همه لانه گزین ... ن عزیزم حتما که خون نباید بیاد اما اکثرا درحد لکه بینی و بیشتر از ۲ روز نمیشه این کاربری دست دونفره اگه تاپیک ها متفاوت بود براتون سوال نشه🥰