2789
عنوان

لطفا بیاید

61 بازدید | 8 پست

دختر عموم ۱۲ سالشه خیلی پسر هارو نگاه می‌کنه و اونام نگاش میکنن خودش نگفته ولی ازش دیدم لطفا بگید چطوری کمکش کنم این رفتارشو ترک کنه

میشه یه صلوات برام بفرستید ؟  مرسی عزیزان

به تو چ

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به من ربط داره گلم خیلی خوب هم نیست ک به نا محرم نگا کنه

سنش کمه بزرگتر که بشه اوکی میشه

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بهش بفهمون ک ارزش دختر خیلی بالاتر از اینکه ک هول پسرا بشه بگوش خودتو باکلاس بگیر به پسرا رو نده تا جذبت بشن..مثال خودتو یا دوستاتو بزن مستقیم به خودش نگو

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور

بهش بفهمون ک ارزش دختر خیلی بالاتر از اینکه ک هول پسرا بشه بگوش خودتو باکلاس بگیر به پسرا رو نده تا ...

من خواهرم هنوز سه سالشه دردش به جونم 

ولی بزرگ تر ک بشه درحدی که بکم این چیزا رو بفهمه همه ییی این چیزارو براش توضیح میدم ک انشالا اینده خوبی در انتظارش باشه😘

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور