بیو مدیر استارتر عضویت: 1397/01/27 تعداد پست: 301 عنوان چروک پوست 309 بازدید | 8 پست سلام.لطفا تجربیاتتون رو در باره پیشگیری و درمان چروک و افتادگی پوست با استفاده از مکملهارو با هم به اشتراک بگذاریم. گلهای زندگیم را دوست دارم. 1400/03/25 | 11:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مستورررره عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 6351 قرص کلاژن و هیالورون پلاس دو بار در روز آبرسان و مرطوب کننده عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙
بیو مدیر استارتر عضویت: 1397/01/27 تعداد پست: 301 قرص کلاژن و هیالورون پلاس دو بار در روز آبرسان و مرطوب کننده ممنونم .نتیجه گرفتین؟ گلهای زندگیم را دوست دارم.
مستورررره عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 6351 ممنونم .نتیجه گرفتین؟ من چروک نداشتم ولی صورتم شاداب تر شد اگر چروک داری فقط بوتاکس چروک با کرم و قرص زیاد از بین نمیره فقط پیشگیری میکنه عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙
بیو مدیر استارتر عضویت: 1397/01/27 تعداد پست: 301 من چروک نداشتم ولی صورتم شاداب تر شد اگر چروک داری فقط بوتاکس چروک با کرم و قرص ... ممنونم .پیشگیری هم بکنه عالیه. گلهای زندگیم را دوست دارم.
manelif عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 1008 راجب چروکا کهلعنتی هزینه های بوتاکس خیلی بالا بودیه کرم خریدم از داروخونه دوستمخیلیییی راضی بودم بپرسم داشته باشه میخرم بازم واقعا اسمش یادم بود میگفتم بخری خیلی خوب بود..مثل اینکه هرجاییم پیدا نمیشه بخاطر واردات 2.3 تا داروخونه دارن
hcfhbcffhj عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 28 سلام عزیزم بهم تو وات پیام بده برات راه حل ساده دارم.برا چروک پوستت ۹۰۱۷۷۱۴۶۱۹
فاطمه_یاس_ عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 967 راجب چروکا که لعنتی هزینه های بوتاکس خیلی بالا بود یه کرم خریدم از داروخونه دوستم خیلیییی راضی ... لاسمشو یادتون نیومد؟ برای آرامش روح مادرم فاتحه میخونید؟🥺💔دلتنگی یعنی حال هر روز من بدون تو ،،، مادر😔😭