2777
2789
عنوان

بابام گفته دوتا شاهرگمو میزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2860 بازدید | 125 پست
عزیزم ایشون دبیر هستن از طرف دولت مجبوره بره روستا چند سال تدریس کنه تا بتونه بیاد شهر شمام اطلاعاتت ...

اصلا اینطور نیست 

مگه سرباز معلمه ؟

نصف فامیل من دبیرن کسی روستا نرفته مگه همونجا استخدام شده باشه و امتیازش کم باشه بعضی روزا مجبورا روستا برع

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

با هم سطح و فرهنگ خودت ازدواج کن. الان عاشقی متوجه نیستی بعد میفهمی ک راه برگشتت خیلی سخته

❤کم سرمایه ای نیست داشتن آدمهایی ک حالت را میپرسن ولی از آن بهتر داشتن آدمهاییست وقتی حالت را میپرسند میتواتی بگویی: تو را ک دارم حالم عالی است❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیتونم یه آقای غیر اونی رو که دوسش دارم رو تصور کنم 

تو خیلی سنت کمه تو این سن این چیزا وابستیگیه کلی موقعیت بهتر واست میاد الان اینجوری فکر میکنی که ایندت فقط با اونه

چرا حق داره؟؟؟ چون کشاورزه؟چون روستاییه؟؟؟؟ منه احممممقم از همین فکرا کردم که الان وضعم اینه گور ...

خودش نخواسته که روستا بدنیا بیاد و باباش نداشته درس بخونه چون از بچگی کار کرده سر زمین و اینا البته کارگر میگیرن فقط خودشون کار نمیکنن سر هر برداشت 100تا کارگر میگیرن

خیلی زشته داری بهش یاد میدی روی حرف پدرش حرف بزنه  اگر ارزشی برای پدر مادرت قائلی فراموشش ک ...

نظر من این بود

شما مخالف نظر من هستی کاری میتونم بکنم!!؟

ارزش قائل شدن برای پدر و مادر همیشه به معنی تابع بودن و پیروی کردن ازشون نیست

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
چرا حق داره؟؟؟ چون کشاورزه؟چون روستاییه؟؟؟؟ منه احممممقم از همین فکرا کردم که الان وضعم اینه گور ...

نه عزیزم...من خودم روستایی ام...خودم شوهرم کارگر شهرداریه...سر سطل زباله هاست....و افتخار هم میکنم...نون حلال درمیاره... من خودم خانه دارم شوهرم کارگره به هم میایم...

ایشون شرایطش فرق میکنه....اولا راه دوره..

.دخترشو زحمت کشیده کارمندش کرده لااقل باید شوهرش یه کار اداری داشته باشه ..شوهر کارگر، زن شاغل رو درک نمیکنه...انتظار داره همه چی آماده باشه براش وقتی میاد خونه...چن مورد دیدم که میگم...

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

نکن نکن نکن که پشیمون میشی من الان پدرشوهرم کشاورزه شوهرم هم همکار‌ه وقت و بی وقت موقع برداشت هر محصولی باید بریم درست کردن باغ باید بریم کلی زحمت و بدبختی اخر سر سود انچنانی نه برای خودش داره نه برا ما# به حرف بابات گوش کن عزیزم بدتو نمیخواد مطمئن باش #

قضیه پول نیست. قضیه شهر و روستا نیست. قضیه اختلاف فرهنگیه که بیچاره ات میکنه.

الانو نبین. دوست داری بچه ات درس بخونه بهترین مهد و مدرسه بره یا بره سر زمین و دنبال گوسفند؟ نمیگم کدومش خوبه یا بد ها. میگم تو یه جور بزرگ شدی اون یه جور دیگه. ارزش هاتون با هم فرق داره. دو روز دیگه عروسی فامیل دعوت بشی بیاریش از سر و وضع گرفته تا رفتار اجتماعیش انگشت نما میشه. جای اینکه درستو ادامه بدی ارتقای شغلی داشته باشی میری بین چندتا خانوم که دغدغه هاشون با تو خیلی متفاوته.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!

گاهی واقعا عشق همه چیز نیست

سعی کن راضیشون کنی 

پدرته صلاحتو میخواد ، انشاالله که هرچی خیره برات پیش بیاد ❤️

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
اصلا اینطور نیست  مگه سرباز معلمه ؟ نصف فامیل من دبیرن کسی روستا نرفته مگه همونجا استخدام شده ...

من میرم روستا مجبورم 10 سال روستا. با دولت اولش قرار داد بستیم. آقایون شرایطشو با خانوم ها اندکی فرق داره.