2777
2789

میکروب معده داشتم

مهربون باش...شاید فردایی نباشه... nothing is impossible the word itself says that i'm possible     آرزو هایت را برآورده میکند آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دارم خیلیی بده😔🤢

دارو میخورم امپرازول کلیدینیوم‌سی

قبلا پنتوپرازول میخورم ک دکتر گفت دیگه به بدنت جواب نمیده 

شربت معده هم خوبه 

اگه تونستی بعد از هر وعده ی غذایی عسل یا مربا بخور خیلی اروم میکنه معده تو

من دارم خیلیی بده😔🤢 دارو میخورم امپرازول کلیدینیوم‌سی قبلا پنتوپرازول میخورم ک دکتر گفت دیگه به ...

اره افتضاحه خب دکتر گفت علتش چیه من یهو بیدار شدم سوزش داشتم ولی شب دیر وقت کره با نون خوردم 😐

اندوسکوپی دادی؟

نه یه آزمایش و چکاپ کامل تو آزمایش هام هلیکو باکتریام مثبت بود بعد با قرص درمان شد 

البته معده ام کلا حساسه هر چیززیو هر وقتی نمیخورم

مهربون باش...شاید فردایی نباشه... nothing is impossible the word itself says that i'm possible     آرزو هایت را برآورده میکند آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند      
نه یه آزمایش و چکاپ کامل تو آزمایش هام هلیکو باکتریام مثبت بود بعد با قرص درمان شد  البته معده ...

چند وقت پیشم سوزش شکم داشتم رفتم سونو همه چی سالم بود احتمالا اونم باز از معده بوده 

میرم ولی واسه تشخیص اندوسکوپی میگیرن که من واقع نمیتونم سختمه 

برای میکروب معده آندوسکپی نمیگیرن واسه زخم معده یا ورم معده و مشکلات اینجوری اندوسکپی میگیرن

بری دکتر بهتر راهنمایی ات میکنه

امیدوارم چیز جدی نباشه زود تر خوب بشی گلم

برای میکروب معده آندوسکپی نمیگیرن واسه زخم معده یا ورم معده و مشکلات اینجوری اندوسکپی میگیرن بری دک ...

اره واسه زخم معده و ورم معده منظورمه ممنون عزیزم 😍💕