2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده🤕🤒

438 بازدید | 56 پست

حالم بده لرز دارم قسمت پشت حلقم(انتهای بینی از داخل گلو)خیلی درد داره نمیتونم اب دهنمو قورت بدم سردرد وسرگیجه بیحالی نمیدونم چمه  کسی اینجوری بوده؟بنظرتون ازچیه؟؟؟

لینک چنلم      https://t.me/twitteri_mood

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

احتمال زیاد کرونا داری فردا برو تست بده

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

نگو توروخدا اگه داشته باشم دخترمم گرفته؟

نگرفته انشاالله

حالا شایدم نباشه فعلا ازش دور باش تا فردا بری تست بدی حتما

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

پیش کسی نبودی که کرونا داشته باشه؟ یا توی جای شلوغی نبودی؟

فردا یه تست بده چون منم گلو درد و گوش درد داشتم فقط فقط بعد تست دادم کرونا بود ولی خفیف‌ گرفتم 

و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهاست 
شاید خدایی نکرده کرونا داری؟ دخترعمه منم علائم اولیه ش گلودرد وعططسه بود

۱۲ روز پیش بایه کرونایی ارتباط داشتم متاسفانه که هیچ علائمیم نداشت واسه دخترم خیلی نگرانم

لینک چنلم      https://t.me/twitteri_mood
دخترم ۶ ماهشه اگه گرفته باشم دخترم چی؟؟

نه بابا بچه کوچولوا بندرت میگیرن فک کردم دخترت بزرگه

تو جمعیت و اینا نرفتی تازگی؟