2777
2789

خیلی خوش تیپ باشه  ورزشکار باشه😁 از نظر رفتارم ی جنتلمن باشه😎

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من یکیشو دارم ان شاءالله خدا قسمت شمام کنه عزیزم

ممنونم بابت دعای قشنگت

انشالله خدا برای هم حفظتون کنه😀🤲🏾

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

دخترای خوب، به ظاهر زیاد فکر نکنید😉زیاد دیدم، برعکسش گیرشون اومده ها🤣 با خودتون بگید فقط ظاهر معقولی داشته باشه کافیه. یکی از خانوم های فامیل همیشه میگفته عروسم باید مانکن باشه. به خدا چاق ترین دختر فامیل، عروسشون شد آخر😉

خودم قد ۱۸۳  چشم و ابرو مشکی خوش هیکل و چهار شونه .کلا میگن مرد باید وقتی بغلت میکنه تا دو ساعت بعد بوی عطرش رو لباست بمونه 😎😉😜🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪

ولی کو!!!! 

میدونم اخرشم خر شرک میاد خاستگاریم 😂😂😂☹☹☹

من خیلی دوسداشتم شوهرم هیکلی باشه 

بلحاظ قیافه میگم 

صورتشم مردونه ومعمولیباشه زیاد اهل این جینگولیا نبودم 

از بچگی 😎😂همون شد قدشم ۱۸۵خیلیم درشته😂

بعد اخلاقشم که چیزی فرای تصورم از اقایون بود انقد که خوبو فهمیدس 

خانواده هم مهم بود چون ماخانوادگی اهل دخالت و اذیت و کلاس و چشم وهم چشمی نیستیم ک خداروشکر خانوادشم خوب و فهمیدن 

خلاصه خوب فکر کن تا خوب نصیبت بشه تو هرچیزی از خدا بخواه وبرا حاجت منم صلوات بفرست قربونه دهنت💖

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️