hiraad_a مدیر استارتر عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 1455 عنوان بالِ شکسته ..... 177 بازدید | 11 پست با بالِ شکسته پر کشیدن هنر استاین را همه ی پرندگان میدانند Hiraad 1400/03/25 | 04:37 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38853 مگه با بال شکسته میشه پرواز کردصبر کن برات آتل ببندم فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
hiraad_a مدیر استارتر عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 1455 مگه با بال شکسته میشه پرواز کرد صبر کن برات آتل ببندم استعاره سمنظور اینه که همه توو زندگیشون مشکلاتی وجود دارهبا وجود اون مشکلات به هدف ها رسیدن هنر ه Hiraad
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38853 استعاره س منظور اینه که همه توو زندگیشون مشکلاتی وجود داره با وجود اون مشکلات به هدف ها رسیدن هنر ... آهان معذرت میخوامپس اگه اینجوریه من بی هنر ترین آدم دنیامممنون بابت تاپیکتون🌹 فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
hiraad_a مدیر استارتر عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 1455 آهان معذرت میخوام پس اگه اینجوریه من بی هنر ترین آدم دنیام ممنون بابت تاپیکتون🌹 خواهش میکنمچرا ؟؟؟؟کاری نداره کهکافیه آدم به خودش و توانایی هاش ایمان داشته باشهو برای رسیدن به هدفش تلاش کنههیچ چیز غیرممکن نیس Hiraad
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38853 خواهش میکنم چرا ؟؟؟؟ کاری نداره که کافیه آدم به خودش و توانایی هاش ایمان داشته باشه و برای رسیدن ... گفتنش خیلی راحته😁برام خیلی سخته فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
hiraad_a مدیر استارتر عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 1455 گفتنش خیلی راحته😁 برام خیلی سخته ارهگفتنش راحتهاما شدنیههیچ چیز توو زندگی راحت ب دست نمیادباید براش تلاش کرد Hiraad
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38853 اره گفتنش راحته اما شدنیه هیچ چیز توو زندگی راحت ب دست نمیاد باید براش تلاش کرد امیدوارم بتونمهرچند میدونم نمیتونمولی تلاش میکنمممنونم ازتون🌹 فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
hiraad_a مدیر استارتر عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 1455 امیدوارم بتونم هرچند میدونم نمیتونم ولی تلاش میکنم ممنونم ازتون🌹 امیدوار نباش،مطمئن باش میتونیتا موقعی که بگی میدونم تمیتونم،اتفاقی نمیفته.چون مدام انرژی منفی دورو برت هستبگو میتونم و موفق میشمو اینکه خواهش میکنمو اینکه ایشالا به همه ی ارزوهات برسی Hiraad
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38853 امیدوار نباش،مطمئن باش میتونی تا موقعی که بگی میدونم تمیتونم،اتفاقی نمیفته.چون مدام انرژی منفی دورو ... حتما تلاش خودم رو میکنمممنونم از لطفی که در حقم داشتیدامیدوارم هرجای این دنیا که هستید همیشه خوش باشید و سلامتیه دنیا ممنونم ازتون🌹 فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
hiraad_a مدیر استارتر عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 1455 حتما تلاش خودم رو میکنم ممنونم از لطفی که در حقم داشتید امیدوارم هرجای این دنیا که هستید همیشه خوش ... خواهش میکنمهمچنین🙏🙏🙏 Hiraad
hiraad_a مدیر استارتر عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 1455 خیلی ارادتمندم خیلی بزرگواری ممنون بابت همه لطفی که داشتی خواهش میکنمکاری نکردم🙏🙏🙏🙏 Hiraad