سلام دوستان وقت بخیر.
بر اساس تجربیاتی ک داشتم خواستم یه سری مسائل رو با شما در میون بذارم شاید به کار بعضی از دوستان خورد.
من پوستم چربه و همیشه جوش میزنم اما بعضی چیزا کمکم کرد تا جوشام کمتر بشه و پوست شاداب تری داشته باشم.اول از همه از ژل ها و فوم هایی ک استفاده کردم میگم برند هایی شامل سی گل،مای،سینره،کامان،امبرلا و از صابون تریاک هم استفاده کردم در واقع از کامان دوسال استفاده کردم و راضی بودم ولی عوض کردم و شروع ب جوش زدن کردم صابون تریاک یه مدت جلوی جوشامو گرفت اما منافذ صورتمو باز کرد و بعد قطع ب شدت جوش زدم در حال حاضر از امبرلا استفاده میکنم و نتیجش ک خوب بود.در کنار این ژل ماسک هم استفاده میکنم ک ب نظرم ماهی یکبار خوبه پودر قهوه یا کاکائو با پودر ژلاتین ترکیب میکنی البته قبلش صورتو با یه دقیقه بخور دادن اماده میکنی بعد ترکیبی ک درست کردی میزنی ب صورتت خشک ک شد با کندن لایه ها متوجه میشی ک جوشای سر سیاه و سر سفید بیرون میان با یه بار استفاده بار اول نتیجشو میبینید.گذاشتن خیار سه شب در هفته و بعدش اسپری کردن گلاب ب شدت باعث روشن تر شدن پوست میشه وبرای از بین بردن کدری پوست گوجه رو له کنید با زرد چوبه ترکیب کنید و بذارید رو پوست صورتتون فقط قبلا انجام تست حساسیت انجام بدید و بذارید ۲۰ دقیقه بمونه و کمک میکنه کدری پوست بره و پوست صورتتون روشن تر بشه.
سوالی بود در خدمتم دوستان💕