2777
2789
عنوان

میخوام جدا بشم

179 بازدید | 17 پست

بچه ها الان ۷ ماهه توی دوران عقدم شوهرم رو خیلی دوست دارم و شوهرمم خیلی بهم محبت میکنه...

اما خیلی مذهبی هست و ب نظرم فکرامون به هم نمیخوره و مانع پیشرفتم هست خیلی وقتا ب جدایی فکر میکنم چیکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مذهبی یعنی چجوری؟؟؟

تعصبلت دینی محدود کننده داره؟

قبلا نمیدونستی مذهبیه ؟؟؟

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
آخه انگار با شاغل بودن و اینا مشکل داره از زیر زبون مادرشوهرم کشیدم بیرون

کلا با شاغل بودن مشکل داره یا با بعضی  مکان ها وشغل ها مشکل داره از خودش بپرس با هم حرف بزنید در این رابطه حرف مادر شوهر وبقیه یه ملاک کامل برای به نتیجه رسیدن نیست

میدونستم ولی فکر نمیکردم انقدر... آره روی ی سری چیزای مسخره 

اگه قبلا باهات دربارش صحبت کرده و قبول کردی که هیچی 

ولی اگه الان ساز مخالف میزنه مثل حق تحصیل و اشتغال و این حرفا جدی حلش کن 

چیزی که شما میگی مذهبی بودن نیست بد دل بودنه

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
کلا با شاغل بودن مشکل داره یا با بعضی  مکان ها وشغل ها مشکل داره از خودش بپرس با هم حرف بزنید د ...

باهاش صحبت کردم با شغلایی ک با مردا ارتباط داشته باشم مشکل داره

باهاش صحبت کردم با شغلایی ک با مردا ارتباط داشته باشم مشکل داره

فقط در محیط کاری یا کلا گفت وگو داشتن با مذکر رو مشکل داره باهاش ؟       

سعی کن آخرین راه حل طلاق باشه چون وقتی همدیگه رو دوست داشته باشین حیفه خراب بشه زندگیت .

فقط در محیط کاری یا کلا گفت وگو داشتن با مذکر رو مشکل داره باهاش ؟        سعی ک ...

واقعا دوستش دارم ولی آخه پس من چی؟؟ نمیتونم همش از خودم و آرزوهام بگذرم که😔😔😔 کلا مشکل داره