2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من دختر دارم 

هیچوقت درگیر جنسیت بچه نبودیم نه من نه همسرم و نه خانواده هامون ذهنمون باز تر از این صحبت های خاله زنکی و پوسیده اس

حتی وقتی باردار شدم تا 5 ماهگی جنسیت رو نپرسیدیم تا اینکه توی برگه سونو نوشته بود

اگر ننوشته بود تا پایان بارداریم نمیپرسیدیم

و الان دخترمون رو میپرستیم

در کل همین که بچه سالم داشته باشیم راضی هستیم

.Pain🔥you made me a believer

من دختر دارم جفتمون دخمل دوس داشتیم شکرخدا😍

منم خودم عااشق دخترمهمیشه ازخدا میخواستم دختر باشه بچم.شوهرمم میگه دوس دارم هم دختر داشته باشم هم پسر ولی کاش بچه اولمون پسر بود.همین یکم نگرانم کرده

بچم دختره

اوایل چون بچه کوچیک داشتم همسرم میگفت بچه دوم خیلی سخته و من فقط به پسرمون توجه میکنم و من ناراحت میشدم

خداروشکر با اومدن دخترم همسرم عاشقانه دوستش داره

جونشم برای دخترم میده

دختر خیلی شیرینه جای خودش رو باز میکنه

curiousسابقم.     3. 1. 98 عضو سایت شدم               ودر تاریخ           18. 3. 1400 ساعت 16 بخاطر پست سیاسی تو تاپیک سیاسی تعلیق شدم                                                                                                                                          کاربریم اصلیم چهار ده روز بعد برگشت و دیگه از این خطم استفاده نکردم  که دوباره دیروز عصر به خاطر یه معلوم والحال عوضی با همراهی یه عوضی دیگه  در تاریخ ۱۴۰۱/۹/۲۸ تعلیق شدم.                                                                           دفعه اول مقصر بودم و قبول داشتم ولی اینبار اصلا نباید تعلیق میشدم   مرگ بر عوضی.                    اگه میشه برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین . ممنون

من اگه روزی بخوام بچه ای به دنیا بیارم تنها آرزوم اینه که دختر باشه

آروم جـونـم،بند بند دلـم،ریشه وجـودم، نور چشـمم،قلب بیرون از تنم، پناه خستگیای مامان، رفیق راه بابا... هربار که نگات میکنم و با ذوق بهم لبخند میزنی یه جون به جونام اضافه میشه...منو بابا همیشه پشتتیم تا تو قد بکشی و بهت افتخار کنیم...آخه تو خیلی از آرزوی ما قشنگ تر شدی نفسم... انگار خدا بابت سختیایی که واسه به هم رسیدنمون کشیدیم قشنگترین هدیه شو بهمون داد که بشه ثمره عشقمون...قربون خدا برم که مارو لایق تو دونست همه ی هستی مامان🩵✨

همینجوری.میخوام ببینم کسی بوده که شوهرش پسر دوست باشه ولی بعد که بچه به دنیا اومد ودختر بود نظرش عوض ...

آره . خواهر کوچیکه من . بابام میگفت کاش پسر باشه ولی وقتی فهمید دختر ناراحت شد ولی وقتی به دنیا خیلی دوستش داشت 

مطمین باش نظرش عوض میششه اینقد دخترا نازو شیرین زبون هستن دلبری هاشون  زیاده کلا عن دختر اکثرا شبیه باباهاشونن میشه مث خودش چنان زندگی تو خونتون بیاد که خودتم شگفت زده بشی❤