2777
2789
تو همین سن کم خیلی ضربه خوردم خیلی افسرده شدم اونقدر تنها بودم اونقدر دوستایی ک باهام خوب بودن ول ...

عزمزمه منم مثل تو بودم حدودا سه چهار سال پیش درکت میکنم:)

اما اینو بدون که فقط باید خودتو دوس داشته باشی و قوی باشی عزیزم

خوبه باز کسیو داری ک دوستت نداشته باشه تا حالا شده دورتو نگا کنی و کسیو نبینی؟؟حتی یه دوست هیچکس ن ...

اره دیدم

واسه منم دیگه کسی نمونده 

بی کسی ادمو داغون میکنع وقتی میبینی همه چقدر ادم دور و برشون هس ک دوسشون داره

رفیق.... کلمه ای ک بهم حس بد میده:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزمزمه منم مثل تو بودم حدودا سه چهار سال پیش درکت میکنم:) اما اینو بدون که فقط باید خودتو دوس داشته ...

دیگع امیدی برام نمونده. حتی دیگه درسم نمیخونم منی ک از هر لحاظ همه میگن عالیم.

اره دیدم واسه منم دیگه کسی نمونده  بی کسی ادمو داغون میکنع وقتی میبینی همه چقدر ادم دور و برش ...

اگ دردت فقد دوستو رفیقاتن باید بگم درد ندیدی

اینچیزا همش موقتیه..سخت هست ولی قویت میکنه..باید یاد بگیری کنار بیای

دوست زیاد میره و میاد خودت برا خودت کسی باش:)نه مث من...

سعی کن به هیچ کس اعتماد نکنی اگرم کردی با چشم باز باهاش رفیق شو الانم تمام تمرکزت رو روی درست بذار

دیگه وقتی ادم از همه جا پس زده میشه و هیچ وقت اولویت نیست دیگه روحیه ای نمیمونه کع بخواد درس بخونه. دوس دارم حتی بعضی وقتا بمیرم

اگ دردت فقد دوستو رفیقاتن باید بگم درد ندیدی اینچیزا همش موقتیه..سخت هست ولی قویت میکنه..باید یاد ب ...

اره همینا دردن....:) ایشالا ک مشکلات شما عم حل بشه♡

دیگه وقتی ادم از همه جا پس زده میشه و هیچ وقت اولویت نیست دیگه روحیه ای نمیمونه کع بخواد درس بخونه. ...

یه سوال؟ 

اگه واقعا مشکلت اینکه رفیقان  ولت کردن اصلا ناراحت نباش تازه ۱۷ سالته خیلی چیزا واسه ناراحتی وجود داره فقط دعا کن شکست عشقی نخوری که بد دردیه

مشکلات هر انسانی در هر سنی قابل احترام هست. من هم به تو حق میدم. هیچ‌کس هم جز خود آدم نمی‌تونه کاملا ...

ممنون بابت درکتون

دیگه از همه چیز فاصله گرفتم

مشاوره هم ک گرون....