2777
2789
عنوان

بیاین چالش اسم😃😝

| مشاهده متن کامل بحث + 10405 بازدید | 1409 پست

پلیس فتوا   هستم شما سه نفر دستگیر هستین

پاستیل

مبینا

آرزو15ساله

سریع حرکت کنید

هوای دل ببین باران شده شب است و ماه من پنهان شده💔برای آسمان آرامشی بیا ببین دلم طوفان شده💔به خواب من بیا آرامشم ببین چگونه نازَت میکشم💔ببین هوای دل ماتم زده من از خواب تو دست نمیکشم💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الکی مثلا من خیلی بامزم   

هوای دل ببین باران شده شب است و ماه من پنهان شده💔برای آسمان آرامشی بیا ببین دلم طوفان شده💔به خواب من بیا آرامشم ببین چگونه نازَت میکشم💔ببین هوای دل ماتم زده من از خواب تو دست نمیکشم💔
پلیس فتوا   هستم شما سه نفر دستگیر هستین پاستیل مبینا آرزو15ساله سریع حرکت کنید

پشمام :/

برگام :/

برگ_هایت_ریخت؟😐#  

برگ_هایم_ریخت؟😐#  

برگ_هایتان_ریخت😐#  

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
منم ساقدوشتونم😂

باچ😂🔪

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
وای ی لحظه پشما م ریخت🤣🤣🤣💔🥺🥺

بچه ها بیاین اسی پشم ریزون کرده 

جیغ و دست و هورا😒

ب سن سال اون بدبخ چیکار داشتی تو😂😂سلام فتا فتا

همینو بگوع :/😂حس کردم دتبال ماشین توی میکروفون داد میزنه :/

جووون پاستیل خطبه رو بخون🥺😍🤣🤣🤣

اخایی :/

منتظرم😂🔪