2777
2789
عنوان

بیاین چالش اسم😃😝

| مشاهده متن کامل بحث + 10426 بازدید | 1409 پست
شوهرت گوهر گران بها در دستش داره خبر نداری😂😂

بیدارش میکنم ب خودش بگو....ممدبیدارشو مممممممد

خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش:)

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

شاید اون اشتباه گفته😂😂

جر 😂

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       
باهوش اگه بهار بود میگفت ها ن بار :/😐😂

وااای ندیدم بابابزرگتو میگی😐😂😂😂😂😂😂😂😂

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
تاحالا اعلاناتم اینقد نشده بودددد😂😂😂

عزیزم اعلانات و اینا رو وللللش.

حاضر شو فردا پرواز داریم

۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت                         ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀
شاید اون اشتباه گفته😂😂

الله_اکبر_اینهمه_شکوه# 😐😂

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
اسم بابابزرگشه 🤣🤣🤣🤣

خااک ندیدم :/😂😂😂😂😂😂😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز