aazar_a مدیر عضویت: 1399/04/13 تعداد پست: 2265 عنوان موزیک 🎶🎶🎵🎵🎵 | مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 62 پست سلام بچه ها موزیک خیلی خوب ایرانی معرفی کنید🙏🙏🙏 زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏 1400/03/25 | 02:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aazar_a مدیر استارتر عضویت: 1399/04/13 تعداد پست: 2265 تورا جویم قشنگ بود آهنگش👌 اونایی رو که گفتم دان کردی؟لامصب من بد کراش زدم رو اون آهنگ کادو دارم دانلود میکنم ، البته دوتا بود شب هم از همون خواننده خیلی قشنگه زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏
aazar_a مدیر استارتر عضویت: 1399/04/13 تعداد پست: 2265 تورا جویم قشنگ بود آهنگش👌 اونایی رو که گفتم دان کردی؟لامصب من بد کراش زدم رو اون آهنگ کادو دانلودش کردم خیلی قشنگه🙏 زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏
گیس0بریده عضویت: 1400/01/15 تعداد پست: 649 دانلودش کردم خیلی قشنگه🙏 آره خیلی اون کبودم خوبه ولی من رو این قفلم این سبکا رو دوس دارماین شب هم از همون خوانندگی قبلیه؟
aazar_a مدیر استارتر عضویت: 1399/04/13 تعداد پست: 2265 تورا جویم قشنگ بود آهنگش👌 اونایی رو که گفتم دان کردی؟لامصب من بد کراش زدم رو اون آهنگ کادو من بدجور آهنگا و پادکستای پازل بند ، سیروان ، مهدی احمدوند، شادمهر ، آرش و مسیح کراش دارم زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏
aazar_a مدیر استارتر عضویت: 1399/04/13 تعداد پست: 2265 آره خیلی اون کبودم خوبه ولی من رو این قفلم این سبکا رو دوس دارم این شب هم از همون خوانندگی قبلیه ... آره قشنگن پس اگه این سبک موزیکارو دوست داری اهنگای علی یاسینی هم تو همین سبکه ، آره از همون خوانندس زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏
گیس0بریده عضویت: 1400/01/15 تعداد پست: 649 من بدجور آهنگا و پادکستای پازل بند ، سیروان ، مهدی احمدوند، شادمهر ، آرش و مسیح کراش دارم آخ گفتی احمدوند همه آهنگاشو حفظم😂
گیس0بریده عضویت: 1400/01/15 تعداد پست: 649 آره قشنگن پس اگه این سبک موزیکارو دوست داری اهنگای علی یاسینی هم تو همین سبکه ، آره از همون خو ... من یا تو Emian رو هم گوش کن شاید خوشت اومد
aazar_a مدیر استارتر عضویت: 1399/04/13 تعداد پست: 2265 آخ گفتی احمدوند همه آهنگاشو حفظم😂 خیلی خوبه صفحه اینستاشو دارم موزیک جدید تو راهه💃💃💃 زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏
aazar_a مدیر استارتر عضویت: 1399/04/13 تعداد پست: 2265 من یا تو Emian رو هم گوش کن شاید خوشت اومد دانلودش کردم😉🙏 زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏
یه،بنده،خدا عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 20075 دارم نفس نمیکشم ...... بنیامین ۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀
گیس0بریده عضویت: 1400/01/15 تعداد پست: 649 خیلی خوبه صفحه اینستاشو دارم موزیک جدید تو راهه💃💃💃 پرواز قو رو منظورته؟
aazar_a مدیر استارتر عضویت: 1399/04/13 تعداد پست: 2265 من یا تو Emian رو هم گوش کن شاید خوشت اومد تاب از ساسان هم قشنگه زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏
مليكا1379 عضویت: 1399/08/11 تعداد پست: 290 بستگی داره چی دوس داشته باشی خب :/ ولی از هالیوود گوش کن :) کسی رو به خاطر علایق و چیز هایی که دوست داره به مسخره نگیر همه ازادن تاچیزیو دوست داشته باشن که می خوان army &blink
aazar_a مدیر استارتر عضویت: 1399/04/13 تعداد پست: 2265 دارم نفس نمیکشم ...... بنیامین 🙏🙏🙏🌹 زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏
aazar_a مدیر استارتر عضویت: 1399/04/13 تعداد پست: 2265 پرواز قو رو منظورته؟ آره😉 معلومه حسابی آپدیتی👍 زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏