aazar_a مدیر استارتر عضویت: 1399/04/13 تعداد پست: 2265 عنوان موزیک 🎶🎶🎵🎵🎵 373 بازدید | 62 پست سلام بچه ها موزیک خیلی خوب ایرانی معرفی کنید🙏🙏🙏 زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏 1400/03/25 | 02:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلبرییی عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 5530 زیبا رحیمی ای عشق زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔
aazar_a مدیر استارتر عضویت: 1399/04/13 تعداد پست: 2265 زیبا رحیمی ای عشق مرسی عزیزم🌹🙏 زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏
دلبرییی عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 5530 صداش خیلی خوبه این دختر عالیه واقعا زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔
دلبرییی عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 5530 ایوای بند گل میثاق راد مداد رنگی زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔
aazar_a مدیر استارتر عضویت: 1399/04/13 تعداد پست: 2265 ایوای بند گل میثاق راد مداد رنگی اینارو دارم گلم چون خیلی موزیک گوش میدم مثلا یه موزیکایی هست که خیلی معروف نمیشن بین اونا یه وقتایی مثل همین اولی که گفتی خیلی خوبه🙏🙏🙏🌹 زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏
گیس0بریده عضویت: 1400/01/15 تعداد پست: 649 کبود =Emranکادو=younaحالتو بد کنه=یوسف زمانیچتر و طپش سامان جلیلیدسته گل مجيد رضویعالین اینا
دلبرییی عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 5530 اینارو دارم گلم چون خیلی موزیک گوش میدم مثلا یه موزیکایی هست که خیلی معروف نمیشن بین اونا یه وقتایی ... عع پس مثل منی 😂😍منم عاشق اهنگم میخوای بازم اهنگی بگم که زیاد تو چش نیستن؟ زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔
aazar_a مدیر استارتر عضویت: 1399/04/13 تعداد پست: 2265 کبود =Emran کادو=youna حالتو بد کنه=یوسف زمانی چتر و طپش سامان جلیلی دسته گل م ... مرسی خانومی🙏🌹 زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏
گیس0بریده عضویت: 1400/01/15 تعداد پست: 649 کبود =Emran کادو=youna حالتو بد کنه=یوسف زمانی چتر و طپش سامان جلیلی دسته گل م ... خارجی هم من Anner johny رو خیلی دوس دارم قشنگه
aazar_a مدیر استارتر عضویت: 1399/04/13 تعداد پست: 2265 عع پس مثل منی 😂😍 منم عاشق اهنگم میخوای بازم اهنگی بگم که زیاد تو چش نیستن؟ آره بگو بگو❤❤❤🙏🙏🙏😁😁😁😁 زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏
گیس0بریده عضویت: 1400/01/15 تعداد پست: 649 خارجی هم من Anner johny رو خیلی دوس دارم قشنگه بد و بدتر پارسیانم خوبه😂😂
دلبرییی عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 5530 سکوت از امیررشوند کبوتر دل از ترکاشوند جزرومد بهنام خدری پوبون تیغ زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔
گیس0بریده عضویت: 1400/01/15 تعداد پست: 649 سکوت از امیررشوند کبوتر دل از ترکاشوند جزرومد بهنام خدری پوبون تیغ سکوت رشوندم قشنگه یادم انداختی😂