2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من از مریضی هام فهمیدم وگرنه فوق العاده گرمایی هستم و همیشه داغم اما چون تییرویید و ریزش مو و ی ...

منم خیلی گرمایی ام و بدنم گرمه. کف دستم حرارت داره گاهی. نمیدونم از کجا باید بفهمم مزاجم رو 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 
منم خیلی گرمایی ام و بدنم گرمه. کف دستم حرارت داره گاهی. نمیدونم از کجا باید بفهمم مزاجم رو 

از دکتر طب سنتی بپرس.میخوای اپلیکیشن دکتر ساینارو نصب کن اونجا اینترنتی ویزیت میشی چندتا دکتر طب مکمل یا همون سنتی داره.اما تا جایی که من مطالعه کردم میگفتن ایرانی ها بخاطر مدل غذاهاشون که بیشتر طبع سرد داره مصرف میکنن بخاطر همین مزاجشون سرده.بجز جنوبی ها که به علت مصرف ادویه ها و مدل غذاهاشون اونها نسبتا طبع گرمی دارن.تو فکر کن ما طی روز برنج و لبنیات و گوجه و خیار و سیب زمینی و گوشت گوساله و مرغ میخوریم اینها همش سردیه پس طبیعیه طبعمون سرد باشه

از دکتر طب سنتی بپرس.میخوای اپلیکیشن دکتر ساینارو نصب کن اونجا اینترنتی ویزیت میشی چندتا دکتر طب مکم ...

خب من خودم گرمی میخورم گاهی گُر میگیرم. یا جوش میزنم. نمیتونم بخورم. یعنی کلا خودم حس میکنم چون گرمایی ام همش غذای سرد میخورم 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز