2777
2789
عنوان

لابیا😥

| مشاهده متن کامل بحث + 3220 بازدید | 41 پست

سلام منم تازه ده روز عمل کردم خیلی خوب شده ولی اصلا تو مجردی نمیشه عمل کرد من مدام با دامن بودم هر سری دستشویی خودم با شامپو بچه میشستم و جلو بخاری برقی لنگم باز بود تا دو هفته خیلی درد داشت ولی ارزش داشت الان خیلی بهتر از قبل 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام منم تازه ده روز عمل کردم خیلی خوب شده ولی اصلا تو مجردی نمیشه عمل کرد من مدام با دامن بودم هر س ...

مبارکتون باشه😅😍

برا براورده شدن حاجتم صلوات بفرستید😘❤ 
سلام منم تازه ده روز عمل کردم خیلی خوب شده ولی اصلا تو مجردی نمیشه عمل کرد من مدام با دامن بودم هر س ...

سلام عزیزم 

الان هم ازعمل تون راضی هستید؟ رو میل جنسی تون تأثیری  نزاشته؟ 

واقعا آدم باید تاسف بخوره فقط تبلیغ دکتر شایانفر و بهمن پور و اکبری و نمی‌دونم فلان و فلان. چطور می تونید برای عملی که فقط باید برای مواردی که خیلی خاص باید استفاده بشه اینقدر تبلیغ می کنید.

این بی اخلاقی های شماست که کشور ما رو یکی از صدر نشین های عمل زیبایی حتی روی ناحیه خصوصی بدن آدما کرده.

واقعا آدم باید تاسف بخوره فقط تبلیغ دکتر شایانفر و بهمن پور و اکبری و نمی‌دونم فلان و فلان. چطور می ...

کی تبلیغ کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من تبلیغ کردم؟؟؟؟؟؟

واقعا آدم باید تاسف بخوره فقط تبلیغ دکتر شایانفر و بهمن پور و اکبری و نمی‌دونم فلان و فلان. چطور می ...

کافیه اولین و آخرین پست خودتم سربزنی

کی تبلیغ کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من تبلیغ کردم؟؟؟؟؟؟

با احترام زیاد شما رو نگفتم دوست عزیز 

اونایی که اومدن تو این تاپیک پست گذاشتن و تبلیغ کردن رو گفتم. تو همه تاپیک های مرتبط میان و برای این عمل تبلیغ می کنن. من کارم تحقیقاتی در مورد علل گرایش خانم‌ها به این عمل.