2777
2789
چرا میشه ولی واکنش بهتر از این نمیتونم نشون بدم😑اخه من میگم همه چیو بگه از اول بهم دعواش ک نمیکنم و ...

پیش خودشون میگن اگه چیزی لازم باشه بدونی میگم وقتی نمیتونی کاری بکنی براش چرا ناراحتت کنم🤨

مچشو که گرفتم جوری ک نتونه انکار کنه...و بعدش قهر..باید بفهمه مخفی کاری تاوان سختی داره وگرنه باز تکرارش میکنه😐😐😐

هممون ی روزی مردیم؛ توی سکوتی که هیچوقت، هیچکس، هیچ جوره درکش نکرد..‌.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیش خودشون میگن اگه چیزی لازم باشه بدونی میگم وقتی نمیتونی کاری بکنی براش چرا ناراحتت کنم🤨

به هرحال باید با همسرش راحت باشه..اصلا اگه اونو مرهم خودش میدونه باید اولین نفر به همسرش بگه

هممون ی روزی مردیم؛ توی سکوتی که هیچوقت، هیچکس، هیچ جوره درکش نکرد..‌.
بهترین واکنش چی میتونه باشه؟

اگه میتونی صبر کنی، در موقعیتی که حال هردو خوبه و آرامش دارید، مستقیم درمورد موضوع باهاش صحبت کنی.

ولی جوری که جبهه نگیره. ینی از در کنترل کردن وارد نشی. از در دوستی. 

و ازش بپرسی علت مخفی کاریش چی بوده و جوابش رو بدون قضاوت بشنوی.

اگه میتونی صبر کنی، در موقعیتی که حال هردو خوبه و آرامش دارید، مستقیم درمورد موضوع باهاش صحبت کنی. ...

واقعا زندگی زناشویی خیلی پیچیدس

خیلی صبر میخواد

من ک تازه اول راهم😅

خیلی بلدی میخواد

واقعا زندگی زناشویی خیلی پیچیدس خیلی صبر میخواد من ک تازه اول راهم😅 خیلی بلدی میخواد

فقط آرامش و صبر. حتما حرفت رو بزن و احساست رو بیان کن. ولی در موقعیت مناسب و با کلام و لحن مناسب.

یه جمله خوندم یه جا، خیلی کمکم کرد:

صبر، یعنی واکنش در بهترین فرصت؛ نه در اولین فرصت!

چطور میشه بهش احساس امنیت داد و صمیمیته بیشتر شه؟

به هیچ عنوان از حرف هاش تو بحث ها سو استفاده نکنی.

به هیچ عنوان پیشش از خانواده اش بد نگی.

اگر درمورد موضوعی باهات درد و دل کرد، بیشتر شنونده باشی و نصیحتش نکنی و راهکار ندی.

غر نزنی و‌ بکن نکن نگی بهش. که احساس اینکه میخوای کنترلش کنی رو‌ نداشته باشه. 

خودت آروم باشی. سبک زندگی داشته باشی، فردیت داشته باشی. بهش وابسته نباشی. شخصیت مستقل خودت رو حفظ کنی. اگه در حد معقول گاهی میخواد تنها باشه یا با دوستاش یا خانواده اش باشه، محدودش نکنی.

به هیچ عنوان از حرف هاش تو بحث ها سو استفاده نکنی. به هیچ عنوان پیشش از خانواده اش بد نگی. اگر درم ...

خیلی تلاشمو میکنم ولی خب ی وقتا در میره از دستم و واکنشایی نشون میدم که نباید

اخه چن بار پیش اومده چیزیو گفته واکنش تند نشن دادم اوایل رابطمون

خیلی به انرژی و جذب معتقدم و میدونم ک نباید فکر منفی کنم اما نمیدونم چرا این حسو دارم ک گاهی اوقات یه چیزاییو مخفی میکنه

میخوام سعی کنم واکنش نشون ندم ی مدت 

ادمی نیس م بلد باشه دروغ بگه و اگ بگه خیلی تابلو میشه

البته میدونه من خیلی زرنگم و زود میفهمم ولی میخوام چن بار به روش نیارم 

به نظرت خوبه؟

به هیچ عنوان از حرف هاش تو بحث ها سو استفاده نکنی. به هیچ عنوان پیشش از خانواده اش بد نگی. اگر درم ...

جدای موضوع الان ک مخفی کاریه

چرا بعضیا میگن باید شوهر از اذیتای خانوادش باخبر بشه؟ از حرفایی ک پشت زنش میزنن

الان دقیقا کدوم بهتره؟ بگیم یا نگیم؟

خیلی تلاشمو میکنم ولی خب ی وقتا در میره از دستم و واکنشایی نشون میدم که نباید اخه چن بار پیش اومده ...

آره. یه مدت بیخیال باش.

هروقت هم حس کردی داره بهت فشار میاد واسه خودت رو کاغذ بنویس و پاره کن. قشنگ آروم میشی.

ینی فقط حس می‌کنی مخفی کاری می‌کنه یا واقعا کاری کرده؟ میتونم بپرسم در چه موردی؟ از روی کنجکاوی نمیپرسم. می‌خوام اگه تجربه مشابه دارم، بهت بگم.