2777
2789
عنوان

دارم دیوونه میشم😣🤦🏻‍♀️

217 بازدید | 8 پست

دیگه نمیتونم تحمل کنم. همسرم عادت مزخرفی داره و ترکش نمیکنه. دائما توسایتای پو.رن میره دنبال عکس و فیلم و فک میکنه وقتی اینارو ب من میگه قباحت کار از بین میره. اخیرا هم تو ایسنتا دختر خارجی فالو و لایک میکنه. هرچیم میگم خوشم نمیاد میپیچونه یا با شوخی و یا_حتی_ با نزدیکی سعی میکنه بگذره. و این خیلی عذابم میده. نمیدونم شاید باید بهش بی اهمیت بشم و احساسمو ازبین ببرم😔

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

توم مرد خوش هیکل فالو کن  دایورتش کن بابا غصه میخوری جوش میزنه ریزش مو میگیری هزار درد و مرض ...

اخه من ازین تیپ رفتارا خوشم نمیاد🤦🏻‍♀️ ینی بیخیالش بشم؟ اگ برام ارزش نداش و دوسش نداشتم ب هیجام نبود ولی حیف😕

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه من ازین تیپ رفتارا خوشم نمیاد🤦🏻‍♀️ ینی بیخیالش بشم؟ اگ برام ارزش نداش و دوسش نداشتم ب هیجام نب ...

انقد نچسب بهش ی کم بیخیالش شو 

انگار ما میشیم مگس دور سرشون انقد میجرخیم ک میزنن لهمون میکنن

انقد نچسب بهش ی کم بیخیالش شو  انگار ما میشیم مگس دور سرشون انقد میجرخیم ک میزنن لهمون میکنن

اره، بیشتر وقتا متوجه میشم فقط از رو لج من اینکار میکنه. قصد داشتم فردا ی دعوای درست و درمون بگیرم باهاش🤦🏻‍♀️

ببین عزیزم بیخیال باش برات مهم نباشه 

همین کارو میکنم.مرسی از راهنماییت💔