2821
2789
عنوان

اقامت🤕

137 بازدید | 30 پست

اگه میتونستید به راحتی آب خوردن اقامت دبی بگیرین، این کارو میکردین؟😶... بنظرتون شرایط زندگی اونجاچطوریه؟؟ ایران بهتره یا اونجی🙄...لوس بازی ممنوع😑😑😑...صادقانه جواب بدین

نه☝ انتخاب سومی هرگز نخواهم کرد 🚫 ... یا مرگ💀 را برمیگزینم بعد ازین✌، یا... تو❤...💏

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من عمان دوسدارم، حیف پولمون نمیرسه 

من بخاطر اینکه محل تولد پدرم دبی هست خیلی راحت تر میتونم اقامت بگیرم. ولی همسرم پاشو از ایران نمیذاری بیرون😑...گرفتار شدم

نه☝ انتخاب سومی هرگز نخواهم کرد 🚫 ... یا مرگ💀 را برمیگزینم بعد ازین✌، یا... تو❤...💏
چرا مگه ایران شغلش چیه؟

مسئله شغلش نیس🤕 میگه مگه کشور خودم چشه ک برم جای دیگه... فک میکنه اگه اقامت بگیره خیانت کرده ب کشورش‌..😑...

مسئله شغلش نیس🤕 میگه مگه کشور خودم چشه ک برم جای دیگه... فک میکنه اگه اقامت بگیره خیانت کرده ب کشور ...

بحث خیانت نیست، آدم هرجا راحته باید زندگی کنه، بعضی طاقت غربت ندارن

خدا یا شکرت 🌹
من بخاطر اینکه محل تولد پدرم دبی هست خیلی راحت تر میتونم اقامت بگیرم. ولی همسرم پاشو از ایران نمیذار ...

پدر منم کشور عمان بدنیا اومده ولی از کجا میشه ثابت کرد؟

پدربزدگم ملک و زمین داشته اونجا ولی همشونو بالا کشیدن

حتی پدربزرگم قرار بوده بچه هاشو ببره ولی اینکارو نکرده☹

⚘خدایا شکرت❣
اتفاقا من کشورای عربی رو دوسدارم از نظر فرهنگ و دین مثل همیم، همسایه هم هستیم. 

زندگی با عربا سخته بنظرم . فک میکنم فرهنگشون یه کم با خرافه قاطیه و اینکه ب آداب و رسوم خیلی مقیدن و شرایط خاصی دارن🤕