2777
2789

حداقل سه ماه

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه 6 ماه یا 7 ماه ایناسقط کرذی بهتره 2 سال صبر کن چیزی نمیشه ولی بدن خودت ضعیفه ولی اگه حاملگی پوچ اینا داشتی بعد 6 ماه اینا

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
اگه 6 ماه یا 7 ماه ایناسقط  کرذی بهتره 2 سال صبر کن چیزی نمیشه ولی بدن خودت ضعیفه ولی اگه حاملگ ...

نه ده هفته بودم ولی بچم تو هفت هفته مرده بود نمیدونستم دیگه ده هفته سقط کردم 

نه ده هفته بودم ولی بچم تو هفت هفته مرده بود نمیدونستم دیگه ده هفته سقط کردم 

6 ماه صبر کن منم حاملگیم پوچ بود 11 هفته بودم گفتن 6 ماه اقدام نکن البته

من دیگه اقدام نمیکنم چون یدونه دارم

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
6 ماه صبر کن منم حاملگیم پوچ بود 11 هفته بودم گفتن 6 ماه اقدام نکن البته  من دیگه اقدام نمیکنم ...

بعد از سقطم روحیم خیلی خرابه واقعا تحمل ندارم ک شش ماه صبر کنم نهایتش سه ماه صبر میکنم باز اقدام میکنم خیلی برام بدگذشت

بعد از سقطم روحیم خیلی خرابه واقعا تحمل ندارم ک شش ماه صبر کنم نهایتش سه ماه صبر میکنم باز اقدام میک ...

منم مثل توام ولی صبر کن خودت ضعیفی کم خونی گرفتی تو؟؟؟ 

من حاملگی پوچ نبود  😔ایست قلبی بود

هردوتاش سخته 3 ماه فکر کنی مادری بعدش هیچ بشه من 11 هفته بودم