2777
2789
عنوان

ارث

191 بازدید | 12 پست

سلام به اعضای گروه نی نی سایت میگم‌ من برادرم ۴ ماه است که به رحمت خدارفته مادرم چندماه پیش زنده بود که وارث برادرم بود والان مادرم که حدکد جهل روزه که به رحمت خدارفته وارثاش مایعنی بقیه فرزندانش هستن آیا گرفتن حق بچه های برادرم حرامه یعنی اگر ما بخواهیم ارث بگیریم آه اونا مارو میگیره کسی تجربه داره میتونه توضیح بده من دلم نمیا مال بچه های برادرمو بگیرم😢 

_____________////////"""""""""

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این مورد برا همسایه ماهم اتفاق افتاد. همسایه مون همه حقشو به عروس و نوه ش داد. حتی یک گرون برا خودش برنداشت. اگه من بودم همه رو میدادم به برادرزاده هام. از قانونش اطلاع ندارم ولی وجدانا بهتره به بچه هاش برسه

از نظر قانونی و شرعی شما به عنوان وراث مادر مرحومتون از مال ایشون (که شامل یک ششم از اموال برادر خدابیامرزتون بعد از تسویه بدهی هم هست) سهم دارید، کاملا حلال و قانونی

این که وجدان شما چی میگه، نمیدونم... خودتون باید تصمیم بگیرید🌸🌸

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
از نظر قانونی و شرعی شما به عنوان وراث مادر مرحومتون از مال ایشون (که شامل یک ششم از اموال برادر خدا ...

ممنونم گلم ولی به وجدان که مراجعه کنیم‌میبینیم که مال بچه یتیم خوردن نداره داداشم مالش به خودش وفا نکرد ما چطور دلمون میا هزار تومان از مال داداشم برداریم 😢😢😢😢

_____________////////"""""""""
ممنونم گلم ولی به وجدان که مراجعه کنیم‌میبینیم که مال بچه یتیم خوردن نداره داداشم مالش به خودش وفا ن ...

سلام 

زنداداشتون مهریه نداشتن؟ 

اگه مهرشون رو بزارن اجرا بازم به مادربزرگ مرحوم یا شما ارث تعلق میگیره ؟

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز