2777
2789

من خاهر شوهرم سن 28سالگی با ی پسر25ازدواج کرده الان خاهرشوهرم55سالشه بعد پسره خ خ خ فقیر بود اینامچون زمان قدیم خاهرشوهرم خ زشت بود دادن ب این 

پدر شوهرم زمین داد الانم ک الانه داره زمین های پدرشوهرمو میکاره ی خونه خرید امسال و ماشبن و زندگی داره الان

حرصم از اینه پدرشوهرم میبینه پسراش کرایه موندن زمینهاشو نمیگی ه بده دست پسراش اونوقت از عروس انتظار دارن سر چن ملیون نمیتونم ی خونه خوب کرایه کنم از همشون متنف م نگین حسودی و اینجوری

شماهم بودین حس منو داشتین خدا نیاره روزی رو که ب امید من بمونن چون نگهشون نمیدا م

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین درک میکنم چی میگی ولی امتحان کن از خدا بخواه بهتون بده انتظار ازاونا نداشته باش یهو زمانی که ان ...

من الان نیاز دارم نه بیست سال بعدددددد دارم خفه نیشم ی احدی نیس بگه بیا بگیر این پولو کمک دستت بشه😢😢

رو خودت کار کن برا ارامش خودت عزیزم ! من مادر شوهرم از ثروتش هر چی بگم کم گفتم راستش رو بخای قبلا همش حرص میخوردم و چشمم بهشون بود که چرا به پسرشون کمک نمیکنن تا یه دوستی گفت چشمت به لطف خدا باشه نه اینا .....نگاهمو عوض کردم هم ارامش پیدا کردم هم خدا روزی های زیادی نصیبمون کرد 🤗 اصلا نبین و بی توجه باش برا خواهر شوهرتم خیر بخواه به خودت بر میگرده

بنطر نمیان بمیرن هشتاد سالشه کرونل گرفت از من سالمه

هیچوقت تودلت هم مرگ کسی رونخواه ک خداقهرش میاد😑ببخشید

شوهرشماخودش بایداونقدرعرضه داشته باشه ک محتاج پول کسی نباشه 

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔