2777
2789
عنوان

خانما کمککککک

52 بازدید | 12 پست

من عفونت دارم مکرر  و زخم دهانه رحم چند تا هم دکتر رفتم الان دارم دارو میخورم ولی بدتر شده همش میترسم بزنه داغونم کنه نتونم بچه دار شم به نظرتون چیکار کنم با این فکرم صبح تا شب دارم سرچ میکنم در موردش

اول از همه هرروز بلااستثنا لباس زیرتو عوض کن و لباس قبلیت بشور توافتاب بزار حسابی افتاب خورد اتو بزن.وقتایی که میتونی مثلا زمان خاب یا...نپوش لباس زیر.دوم ببین عفونتت قارچیه یا باکتریایی درماناشون متفاوته.

سوم اگه میتونی از شیاف ماریانا استفاده کن.بگرد اصلش پیدا کن فیک و تقلبیش نخری.

اگ نبود حتما پودرش بگیر ودر زمان استحمام طبق دستور مصرف کن.درمانت کامل کن.وسطش رها نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ضمنا از عنبرنسا استفاده کن تو حموم که برهنه هستی دود بده به رحمتعالیه.عفونتو خشک میکنه.

از دکترت بپرس از لحاظ تغذیه شاید لازمه یک مدت مثلا لبنیات یا شکر مصنوعی نخوری اخه خیلی تاثیر بدی داره

ضمنا از عنبرنسا استفاده کن تو حموم که برهنه هستی دود بده به رحمتعالیه.عفونتو خشک میکنه. از دکترت بپ ...

باکتریایی عفونتم .عنبر نسا رو شنیدم خشک میکنه واژن و ..جوش شیرینم امتحان کردم فایده نداشت

باکتریایی عفونتم .عنبر نسا رو شنیدم خشک میکنه واژن و ..جوش شیرینم امتحان کردم فایده نداشت

عنبر نسا رو هرسه روز یکبار به مدت ۲۰ دقیقه دودکن‌تا۷ بار.

مدت دوره کوتاه اشکال نداره .اما هرچیزی زیادش ضرره حتی ویتامین و...درست مصرف کنی ضررنداره