2821
2789
عنوان

حق با کیه

510 بازدید | 9 پست

سلام

این اکانت دوستمه من ازش گرفتم گفتم واسه یه درد و دل دیگه عضو نشم:(((

من و دوست پسرم ۲ ماهه دوست شدیم

ماه اول همه چیز خیلی عالی بود

ماه دوم بحث ها شروع شد حالا کاری ندارم

دیشب حال من بد بود دلم گرفته بود بهش گفتم چون دوست ندارم سفر برم و رفتار دوستام اذیتم کرده اینطوریم

یکم بیحال بودم پشت گوشی

اونم بیحال شد

شب موقع برگشت از سرکار زنگ زد پشت فرمون بود و اینا هی میگفت خوبی دیگه چه خبر و هی تکرار میکرد و هیچ صحبتی نداشت منم گفتم خب حرفی نداریم خدافز

رفت خونه شروع کرد ناراحت شدن که تو منو ناراحت کردی بهم حس تنهایی میدی هیچی بهم نمیگی باهام صحبت نمیکنی

در حالی که من دلم گرفته بود و فقط یکم میخواستم لوس شم اون باهام حرف بزنه بگه عزیزم من هستم فلان بسار:)

حالا هنوز ناراحته و از صبح باهام خوب حرف نمیزنه

هی بهم میپره

میگه من تقصیر کارم!

من واقعا خودمم متوجه رفتاراش نمیشم

اومدم یکم درد و دل😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره تو مقصری یارو بهت زنگ زده میخاد ب حرفت بیاره میگی حرف نداریم خدافظ

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
اخه هیچی نمیگفت که به حرف بیام!

خب شاید نمیدونست باید چی بگه

ناراحتی یا خواسته ای داری بهش بگو انتظار نداشته باش خودش بتونه حدس بزنه

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

گاهی حرف‌زدن حال آدم رو بهتر می‌کنه و گاهی هم شنیدن... فکر می‌کنم تو به شنیدن بیش‌تر احتیاج داری.

باهاش صحبت کن و از احساس‌ت واسه‌ش بگو. ازش بخواه که باهات حرف بزنه...