2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخ من ندیدممممممممممممم قشنگه؟ بازم فیلم معرفی کنننن لفطااا    

ارع خیلیییییییییییییی خوبه محشره من اصلا چند بار فیلم نمیبینم یکبار میبینم اصولا ولی اینو سهههههههههه بار دیددمممم هنوزم کممه 

اوووووم فیلم خوب غرور و تعصب ب نظرم قشنگه ولی قدیمیه ولی رانتیکه خیلی قشنگه دیگه علمی زندگی نامه ای خیلی یددم یادم نیست اسماشونو ولی اخرین فیلمی ک دیدم خیلی قشنگ بود پنچ فوت فاصله بوده و افتر اینا هم خفنه افتر ک عاشقشم و گرگ و میش هم قشنگه 

گرگ و میش خون اشامه یکم دل باید داشته باشی خشنه و رمانتیک و فانتزی 

سیندرلا قشنگ بود رمانتیکه

پنچ فوت فاصله فووووق العاده قشنگ و پااین غمگین 

افتر خیییییییلی قشنگه مدرسه ای رمانتیکه 

اینا ب نظرم قشنگ بود

ارع خیلیییییییییییییی خوبه محشره من اصلا چند بار فیلم نمیبینم یکبار میبینم اصولا ولی اینو سههههههههه ...

ایوللللللللللل اخ جووووووووون
وایاعایییییییییی افتر که کراش منههههههه
دیدی قراره انگار 3 و 4 رشم بیادددددددددددددددد
گرگ و میشم دیدمممم دوسش داشتمممممممم

ببین کیسینگ بوس و دیدی؟

از این فیلم مدرسه ایی رمانتیکا خوشم میاد سراغ داری بازم بگووو

5 فوت فاصله رو یادم باشه ببینم حتمااااا پس  با این کروئلا

ایوللللللللللل اخ جووووووووون وایاعایییییییییی افتر که کراش منههههههه دیدی قراره انگار 3 و 4 رشم بیا ...

غرفه بوسه رو میگی؟ من الان غرفه بوسه رو دیدم خیییییییییییییییییییلی قشنگ بود برو ببینش اگه ندیدی اره میدونم 3 و 4 اش میخواد بیاد بچه دار میشن تو 3 ،5 فوت پایانش تلخه ها از هم جدا میشن ب خاطر بیماریشون ولی عشقشون فووووووووووووووووووووق العااااااااااده قشنگههههههههههههههههه 

ایوللللللللللل اخ جووووووووون وایاعایییییییییی افتر که کراش منههههههه دیدی قراره انگار 3 و 4 رشم بیا ...

کر.ئلا عاشقانه نیست ولییییییییییییی محشرهههههههههههههههههههه من عاشقشمممممممممممممم

غرفه بوسه رو میگی؟ من الان غرفه بوسه رو دیدم خیییییییییییییییییییلی قشنگ بود برو ببینش اگه ندیدی اره ...

اره غرفه بوس منظورم بووووووووووود خیلی خوبننن
میدونم داره میاد
نه میگم افتر هم علاوه بر دوس میگن 3 و 4 رشم میخواد بیاااد