2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمک و چربی رو کم کن....

سرخ کردنی کم

شوهرم نجاره... تو یه سانحه یه دستش قطع شده،واون لحظه امید منم قطع شد.... شوهرم ترک و خودمم کوردم .....پرستار بودم ولی بخاطر بچه هام ادامه ندادم سنم کمه ولی دردم زیاده.... ولی خداروشکر۷تاخواهر خوب دارم... لطفا درمورد امضام هیچی نپرسید. ....

من شنیدم تو بارداری باید بخش عمده تغذیه پرتئین وکلسیموویتامین ها باشن که نون و برنج زیاد هیچکدوم اینارو ندارن و فقط باعث چاقی مادرمیشن و رشد جنین کم میکنن برا همین میگن تا میتونین حبوبات و گوشت و ماهی و بلدرچین ولبنیات ومیوه و سبزیجات وتخم مرغ و...بخورین و مصرف نون و برنج وکم کنین

جاوید عشق مامان
من شنیدم تو بارداری باید بخش عمده تغذیه پرتئین وکلسیموویتامین ها باشن که نون و برنج زیاد هیچکدوم این ...

ای وای من فقط نون و برنج میخورم ینی جنین رشد نمیکنه؟!

شدی آرامش کل این زندگی👩‍👧
من شنیدم تو بارداری باید بخش عمده تغذیه پرتئین وکلسیموویتامین ها باشن که نون و برنج زیاد هیچکدوم این ...

وای عزیزم کامل و دقیق گفتی 

منم میخواستم همینا و بگم

به قانون کاینات اعتماد کنید...خودش بهترین اتفاقارو تو بهترین زمان خودش براتون رقم میزنه. 

رشد میکنه اما مواد مغذی بدن خودت رو میکشه 

با اینا بیشتر خودت چاق میشی

لبنیات زیاد بخور و حبوبات و گوشت خالی

به قانون کاینات اعتماد کنید...خودش بهترین اتفاقارو تو بهترین زمان خودش براتون رقم میزنه. 

نون و برنج فقط توروچاق میکنه و مواد مورد نیاز جنین برا رشد تعمین نمیکنه...عدسی خوراک‌ لوبیاوفلافل..ابگوشت کباب ماهی کبابی یا سرخ شده‌کباب بلدرچین تخم مرغ ابپز شیر وماست و کشک  سبزیجاتی مثل اسفناج کاهو انواع کلم.هویچ.انواع میوه اینا خیلی عالیه تو دوران بارداری...حداقل برنج میپزی عدس پلوش کن یا لوبیا پلو ماکارانی و برنج و نون کم کن

جاوید عشق مامان
رشد میکنه اما مواد مغذی بدن خودت رو میکشه  با اینا بیشتر خودت چاق میشی لبنیات زیاد بخور و حبو ...

گوشت و ماهی متنفرم چی بشه ی تیکه مرغ مرسی ک گفتین من اصن اطلاعاتی ندارم

شدی آرامش کل این زندگی👩‍👧