۹۴asallnaz مدیر استارتر عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 188 عنوان پریودی 56 بازدید | 10 پست بچه ها من ۴ماه درحال اقدام هستم واینکه تخمدان دارم و۳ماه دارم قرص متفورمین مصرف میکنمتواین مدت پریودیهام تقریبا منظم بوده امااینماه نمیدونم چرایهویی ۶روز جلو انداختم اعصابم بهم ریختکسی نمیدونه علتش چی میتونه 1400/03/24 | 18:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۹۴asallnaz مدیر استارتر عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 188 طبیعی هست من ۴ماهه اقدام دارم واین قرصهارو که مصرف میکردم خیلی خوب ومنظم شده بود نمیدونم چرایهویی اینجوری شد
zarizahra1370 عضویت: 1399/11/23 تعداد پست: 960 من ۴ماهه اقدام دارم واین قرصهارو که مصرف میکردم خیلی خوب ومنظم شده بود نمیدونم چرایهوی ... آره عزیزم منم مصرف میکردم دو ماه اما پریودم منظم شداما خب خیلی لاغر شدم ،دکترم گفت ادامه بدهاما من دیگه نخوردم دارم روزی یکساعت ب جاش پیاده روی میکنممتفورمین سوخت و ساز بدن رو زیاد میکنه البته شیرینی هم مصرف نکنهمیشه عقب میافتاد پریودیم اما از وقتی اقدام کردم منظم شدهمنم ماه چهارم اقدام هستم
۹۴asallnaz مدیر استارتر عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 188 چند سالت هست؟ ۳۵سال گلم یعنی اینهمه استفاده کردم بی نتیحه بوده🥺
۹۴asallnaz مدیر استارتر عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 188 آره عزیزم منم مصرف میکردم دو ماه اما پریودم منظم شد اما خب خیلی لاغر شدم ،دکترم گفت ادامه بد ... شماتنبلی تخمدان تون خوب نشده هنوز
zarizahra1370 عضویت: 1399/11/23 تعداد پست: 960 ۳۵سال گلم یعنی اینهمه استفاده کردم بی نتیحه بوده🥺 بی نتیجه نیست خبباعث لاغری میشهدر کل قرص خوبی هستضرری نداره مخصوصا برای پلی کیستیکاما آزمایش هورمونی بده ،عکس رنگی رحم هم بگیر تا خیالت راحت بشه ک مشکلی هست یا نبهتر از وقت تلف کردن هست
zarizahra1370 عضویت: 1399/11/23 تعداد پست: 960 شماتنبلی تخمدان تون خوب نشده هنوز اول پریودی رفتم دکتر گفت فولیکول هشت تا داریبعدم دوماه لتروزول مصرف کردم ک نتیجه نگرفتمتو نت خوندم برا تنبلی تخمدان پیاده روی خوبه اما تنبلی دارم هنوز کم هستبعدم حتما برو آزمایش ذخیره تخمدان بدهذخیره تخمدان با تنبلی تخمدان فرق داره