para97 مدیر عضویت: 1399/12/22 تعداد پست: 1742 عنوان عکس..... | مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 72 پست بچه ها بیایین هر چی جلوتونه عکس بگیرید بذارین سرگرم بشیم دوستای گلم لطفا واسه خوشبختیم و خونه دار شدنم یه صلوات بفرستین اگه فرستادین بگین منم بفرستم ممنون🥺🙏 1400/03/24 | 18:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mohadesehh002 عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 418 🤔نمیدونم چرا نمیتونم در جواب اون کاربری که عکس کتاب آیین نامه گذاشته ریپلی بزنم از طرف من بهش بگید تاپیک اخرمو بخونه ! تگشم نمیتونم بکنم اسمشو نمیاره
para97 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/22 تعداد پست: 1742 عزیزم تو تاپیک یکی هست به اسمmohadesehh002میگه بیاد تاپیک آخرم دوستای گلم لطفا واسه خوشبختیم و خونه دار شدنم یه صلوات بفرستین اگه فرستادین بگین منم بفرستم ممنون🥺🙏
a_human_2000 عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 6303 اگه پر بازدید شد ی مشاور کنکور بهم در خواست دوستی بده من مشاور کنکور نیستم ولی اگر کمک خواستی، میتونم راهنمایی کنم.
تک_درخت_تنهای_2 عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 8152 مرسی منم خیلی وقته میخوام رانندگی یاد بگیرم ولی شوهرم گاهی میبره اونم دیر به دیر میرم بعضی هاش یادم ... ماهم ماشین نداریم دقیقا همین حالو دارم 😅انشاالله این هفته قبول شم راحت شم دوبار افتادم حس بدی میگیرم میفتم حس میکنم از همه پایین ترم🤐🤐 منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂 《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟
para97 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/22 تعداد پست: 1742 ماهم ماشین نداریم دقیقا همین حالو دارم 😅انشاالله این هفته قبول شم راحت شم دوبار افتادم حس بدی میگیر ... نه ما ماشین داریم ولی شوهرم کار داره زیاد نمیتونه ببره انشالله هم ماشین میگیرین هم موفق میشی دوستای گلم لطفا واسه خوشبختیم و خونه دار شدنم یه صلوات بفرستین اگه فرستادین بگین منم بفرستم ممنون🥺🙏
تک_درخت_تنهای_2 عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 8152 🤔نمیدونم چرا نمیتونم در جواب اون کاربری که عکس کتاب آیین نامه گذاشته ریپلی بزنم از طرف من بهش بگید ... عزیزم هروقت که ریپ کردی نوتیفش واسم اومد فقط چون عکس بدون متنه حس میکنی ریپ نمیشه.عزیزم ایین نامه رو قبول شدم بار اول ولی شهری رو قبول نشدم😊اگه دوس داشتی بهت درخواست بدم باهام صحبت کنیم در این باره منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂 《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟
تک_درخت_تنهای_2 عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 8152 نه ما ماشین داریم ولی شوهرم کار داره زیاد نمیتونه ببره انشالله هم ماشین میگیرین هم موفق میشی قربونت برم عزیزمخب چرا نمیری فعلا ثبت نام کنی اونا خودشون ۱۲ جلسه اموزش میدن بعدش اگه مشکل داشتی به شوهرت بگو یادت بده منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂 《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟
para97 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/22 تعداد پست: 1742 قربونت برم عزیزم خب چرا نمیری فعلا ثبت نام کنی اونا خودشون ۱۲ جلسه اموزش میدن بعدش اگه مشکل داشتی ب ... خدا نکنه یه سال مونده فعلا واسه گواهینامه اینم بگم میخوام قلق ماشین بیآد دستم بد برم دوستای گلم لطفا واسه خوشبختیم و خونه دار شدنم یه صلوات بفرستین اگه فرستادین بگین منم بفرستم ممنون🥺🙏
تک_درخت_تنهای_2 عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 8152 خدا نکنه یه سال مونده فعلا واسه گواهینامه اینم بگم میخوام قلق ماشین بیآد دستم بد برم هرطور راحتی 🙂😊انشاالله که موفق باشی منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂 《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟
para97 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/22 تعداد پست: 1742 هرطور راحتی 🙂😊انشاالله که موفق باشی ممنون گلم شما هم همینطور🥰 دوستای گلم لطفا واسه خوشبختیم و خونه دار شدنم یه صلوات بفرستین اگه فرستادین بگین منم بفرستم ممنون🥺🙏
تلاشگرم عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 5530 من مشاور کنکور نیستم ولی اگر کمک خواستی، میتونم راهنمایی کنم. کمک نمی خوام کار دارم ممنونم
sara_4795 عضویت: 1397/09/17 تعداد پست: 4934 خوش گذشت خونه ما هم تشریف می آوردین عزیزدلم 😍😍هنوز هستیم خونتون اباد عزیز مهمون نوازم ❤️😍ممنونم از خوبیتون دوستم 🦋🫀
para97 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/22 تعداد پست: 1742 عزیزدلم 😍😍هنوز هستیم خونتون اباد عزیز مهمون نوازم ❤️😍ممنونم از خوبیتون دوستم خواهش میکنم گلم ما آستاراییم دوستای گلم لطفا واسه خوشبختیم و خونه دار شدنم یه صلوات بفرستین اگه فرستادین بگین منم بفرستم ممنون🥺🙏