2777
2789
عنوان

عکس.....

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 72 پست

عزیزم تو تاپیک یکی هست به اسمmohadesehh002میگه بیاد تاپیک آخرم

دوستای گلم لطفا واسه خوشبختیم و خونه دار شدنم یه صلوات بفرستین اگه فرستادین بگین منم بفرستم  ممنون🥺🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی منم خیلی وقته میخوام رانندگی یاد بگیرم ولی شوهرم گاهی میبره اونم دیر به دیر میرم بعضی هاش یادم ...

ماهم ماشین نداریم دقیقا همین حالو دارم 😅انشاالله این هفته قبول شم راحت شم دوبار افتادم حس بدی میگیرم میفتم حس میکنم از همه پایین ترم🤐🤐

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       
ماهم ماشین نداریم دقیقا همین حالو دارم 😅انشاالله این هفته قبول شم راحت شم دوبار افتادم حس بدی میگیر ...

نه ما ماشین داریم ولی شوهرم کار داره زیاد نمیتونه ببره انشالله هم ماشین میگیرین هم موفق میشی

دوستای گلم لطفا واسه خوشبختیم و خونه دار شدنم یه صلوات بفرستین اگه فرستادین بگین منم بفرستم  ممنون🥺🙏
🤔نمیدونم چرا نمیتونم در جواب اون کاربری که عکس کتاب آیین نامه گذاشته ریپلی بزنم از طرف من بهش بگید ...

عزیزم هروقت که ریپ کردی نوتیفش واسم اومد فقط چون عکس بدون متنه حس میکنی ریپ نمیشه.

عزیزم ایین نامه رو قبول شدم بار اول ولی شهری رو قبول نشدم😊

اگه دوس داشتی بهت درخواست بدم باهام صحبت کنیم در این باره

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       
نه ما ماشین داریم ولی شوهرم کار داره زیاد نمیتونه ببره انشالله هم ماشین میگیرین هم موفق میشی

قربونت برم عزیزم

خب چرا نمیری فعلا ثبت نام کنی اونا خودشون ۱۲ جلسه اموزش میدن بعدش اگه مشکل داشتی به شوهرت بگو یادت بده

قربونت برم عزیزم خب چرا نمیری فعلا ثبت نام کنی اونا خودشون ۱۲ جلسه اموزش میدن بعدش اگه مشکل داشتی ب ...

خدا نکنه یه سال مونده فعلا واسه گواهینامه اینم بگم میخوام قلق ماشین بیآد دستم بد برم

خدا نکنه یه سال مونده فعلا واسه گواهینامه اینم بگم میخوام قلق ماشین بیآد دستم بد برم

هرطور راحتی 🙂😊انشاالله که موفق باشی

هرطور راحتی 🙂😊انشاالله که موفق باشی

ممنون گلم شما هم همینطور🥰

عزیزدلم 😍😍هنوز هستیم خونتون اباد عزیز مهمون نوازم ❤️😍ممنونم از خوبیتون دوستم

خواهش میکنم گلم ما آستاراییم