سلام دوستان،من الان ۴ ماهه ازدواج کردم،رابطم با همسرم خوبه ،همو دوست داریم،حواسش بهم هست،هرچی بخوام وایم میخره قربون صدقم میره،اما تعداد رابطمون کمه هفته ای یکی دوبار،واسه یه تازه عروس دوماد به نظرم کمه واقعا،همیشه پیشش مرتبم لباسای باز و قشنگ میپوشم بوی خوب میدم اما ....یه بار بهش گفتم ،گفت من دوست ندارم اوتیل زیاد رابطه داشته باشیم و بعد کم بشه دوست پارم رو روال باشه،دیشب با گریه خوابیدم که نکنه براش جذاب نیستم یا لذت نمیبره یا هرزارتا فکر دیگه در صورتی که هم خوشگلم ۲هم خوش هیکل حالا واقعا نمیدونم چیکار کنم،دوبتره باهاش حرف بزنم؟اخه همش من دارم راجب این موضوع حرف میزنم،غرورم نمیذاره
واسه اوایل ازدواج اره خوب،من چیزای دیگه ای شنیده بودم
آره کمه.. تازه عروس دومادید .. ما الان چهارساله عروسی کردیم حداقلش هفته ای چهار پنج بار رابطه داریم
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
بله ولی فکر کنم درست بشه.. بهش گرمیجات بده سرچ کن تو اینترنت زده چیا خوبه... نمیخواد هم که بهش بگی برا چی بخوره بیار دور هم نشستید بخورید😂 چای و خرما.. چای نبات.. سیر بریز تو غذا از این چیزا
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️