2777
2789
عنوان

من و همسرم....

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راهش چیه باید بریم دکتر؟چه جوری بگم بهش که برنخوره

رک و مستقیم بهش بگو تمایل داری بیشتر رابطه داشته باشین. اگر سختته رو دررو صحبت کنی تو چت بهش بگو

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
واسه اوایل ازدواج اره خوب،من چیزای دیگه ای شنیده بودم

آره کمه.. تازه عروس دومادید .. ما الان چهارساله عروسی کردیم حداقلش هفته ای چهار پنج بار رابطه داریم 

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
تو خودت دوست داري و دلت ميخواد مه بيشتر رابطه داشته باشي يا نگراني كه مشكلي باشه بينتون كه رابطه اتو ...

من همشیه تو ذهنم بود که همسرم اوایل واقعااا د ا غ باشه و ببشتر از اینا باشه ،هم میترسم هم‌خودم بیشتر تمایل دارم،

خواهش میکنم،۲۰ دقیقه،طولانی ام بوده اما حدودا

نه نرماله بنظرم.گرمی بخورید.بهش غذا ها گرم و پر ادویه بده.میوه های گرم.چای دارچین. بعدم سعی کن بیشتر وقتا پوشیده باشی یه روزایی لباس باز.

عزیزم خواسته شما طبیعی نیس زیاده رویه هفته ای دوبار خیلی نرمال و عالیه بعدشم همیشه لباس باز نپوش گ ...

منم حس می‌کنم زیاده روی میکنم تو پشیدن لباس شاید براش عادی شده

خب نیاز شوهرت همون اندازس . اگه نیاز شما بیشتره باید خواراکی هایی بدی بهش که میل رو میبره بالا ، مثل آجیل ، عصاره گل سرخ بریز تو شربتش ، شیرموز و ...

اتفاق های خوب ایز لودینگ 😉😎💗
ممکنه پس همسرم سرد باشه؟

بله ولی فکر کنم درست بشه.. بهش گرمیجات بده سرچ کن تو اینترنت زده چیا خوبه... نمیخواد هم که بهش بگی برا چی بخوره بیار دور هم نشستید بخورید😂 چای و خرما.. چای نبات.. سیر بریز تو غذا از این چیزا

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️