2777
2789
عنوان

یه آدم علاف

131 بازدید | 14 پست

تازه ازدواج کردم تو خونه از صب تا شب تنهام، درس دارم، کارهای خونه دارم، باید تمرین رقص کنم ولی هیچ کدومشو حال ندارم، مثه یه تیکه گوشت می افتم رو مبل و تا شب پای موبایلم، اعتماد به نفسم از دست رفته، کل روز رو خسته ام، همش هم میگم فردا کارامو میکنم، فعالیتم فقط در حد شام پختنه

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆

رو اعتماد ب نفست کار کن 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

رو اعتماد ب نفست کار کن 

اعتماد به نفسم زیاده ولی تنبلم هستم😤 وقتی پیش خودمم خودمو سرزنش میکنم

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
اعتماد به نفسم زیاده ولی تنبلم هستم😤 وقتی پیش خودمم خودمو سرزنش میکنم

پدر تنبلی بسوزه😄

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
پدر تنبلی بسوزه😄

هعی، کسی هم نیس دو تا راهکار بده، فقط میرن تاپیک های فامیل شوهر

قهوه بخور انرژیتو فول کنه

جواب نمیده😐 سرحالم که باشم میام پای این موبایل بی صاحاب

هعی، کسی هم نیس دو تا راهکار بده، فقط میرن تاپیک های فامیل شوهر

👌🏻😂😂

جواب نمیده😐 سرحالم که باشم میام پای این موبایل بی صاحاب

درکت میکنم الان هممون یه گوشه افتادیم  داریم تایپ میکنیم 

من بدن خودمو شناختم قهوه بخورم انرژیم میره روهزار کار میکنم 

شبایی که بخوام بخوابم زود یه لیوان شیر میخورم کلا با خوردن حل میکنم 

گفتم شاید رو تو هم جواب بده 

درکت میکنم الان هممون یه گوشه افتادیم  داریم تایپ میکنیم  من بدن خودمو شناختم قهوه بخورم ...

فدات بازم ممنونم 

@فاطمه۷۹_۶

@فاطمه79_6  

درخواست دوستی ام رو قبول می‌کنی، خیلی باحالی آخه

جوووون باو من عاشقت شدم لنتیی یادخودم افتادم دوسال پیش توخونه خودم حال ترو داشتم الان طلاق گرفتم خونه بابامم😂😂😂😂

عاشق ریپلایم 😍😍😁😁با ریپلایتون خوشحالم کنین😋هرجاتاپیک جنجالی شد تگم کننننننین🙂🙂🙂باتچکررررررررر منتظرتگ و ریپلایتونم😍
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز