ناجیه۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/08 تعداد پست: 1441 عنوان یه سوال... 80 بازدید | 11 پست مادرشوهرم پارسال فوت شد همه بچه ها سیاه رو پروفایل برداشتن غیر شوهر من میخام امروز بهش بگم ایا حق دارم اینو بگم یا نه؟ یه صلوات برا حاجت دلم مهمونم کنید 1400/03/24 | 15:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلرخدو عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 28696 نه وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید .
ناجیه۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/08 تعداد پست: 1441 رابطه خوب و محترمانه ای با مادرش نداشت و بیشتر از تمام خواهر برادراش شیر خورده همش همینو میگه قبلا کلا عکس پسرمون پروفایلش بود الان یکساله سیاه کرده دیگه حس میکنم شورش دراورده یه صلوات برا حاجت دلم مهمونم کنید
lady_noh عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 15920 ول کن بابا. من یکی از آشناهام خواهرش نزدیک یه سال و خورده ایه فوت کرده این هنوز پروفایلش سیاهه خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔 خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
ناجیه۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/08 تعداد پست: 1441 نه پس بزارم این مسخره بازیش ادامه بده یه صلوات برا حاجت دلم مهمونم کنید
ناجیه۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/08 تعداد پست: 1441 ول کن بابا. من یکی از آشناهام خواهرش نزدیک یه سال و خورده ایه فوت کرده این هنوز پروفایلش سیاهه اخه شورش دراومده دیگه یه صلوات برا حاجت دلم مهمونم کنید
lady_noh عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 15920 اخه شورش دراومده دیگه تو زندگی روزانش حالت عزاداری داره؟ زندگی عادیت مختل شده؟ اگه آره بهش بگو اگه نداره بیخیال شو خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔 خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
مامان_گلهای_بهاری عضویت: 1395/08/19 تعداد پست: 38090 ببین علت این کارش چیه. شاید به خاطر رابطه کم گذشته اش دچار عذاب وجدان شده و افسردگی گرفته بعد یکسال دیگه انقدر شور طبیعی نیست اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
ناجیه۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/08 تعداد پست: 1441 تو زندگی روزانش حالت عزاداری داره؟ زندگی عادیت مختل شده؟ اگه آره بهش بگو اگه نداره بیخیال شو نه فقط اینکه همه خواهر برادراش برگشتن ب زندگی عادی ولی این اقا هنو حالت عزا حفظ کرده لجم درمیارهریش داره لباس سنگین رنگین میپوشه قبلا هر رنگ تی شرت میپوشید الان فقط خاکستری سبز یشمی تیره میپوشه یه صلوات برا حاجت دلم مهمونم کنید
lady_noh عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 15920 نه فقط اینکه همه خواهر برادراش برگشتن ب زندگی عادی ولی این اقا هنو حالت عزا حفظ کرده لجم درمیاره ری ... این دیگه زیاده رویه. آشنای ما فقط پروفایلش سیاهه ولی زندگیش عادیه. باهاش صحبت کن خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔 خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄