2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بچی مشغول بشیم؟ 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بگو

سلام عزیزم من یه مدت مصرف کننده محصولات مراقبت پوستی شرکت نفیس بودم بعد دیدم چقدر محصولاتش خوبه و چقدر شرایط همکاریش خوبه بدون حتی هزار تومن سرمایه کار رو شروع کردم بدون لحظه ای بیرون رفتن به راحتی ثبت نام کردم و مشغول شدم از اونجایی که محصولاتشون خوبه خداروشکر فروش‌خوبی هم داشتم این جملاتی که گفتم کاملا دلی هست و تبلیغات نیست اگر نیاز به توضیح بیشتر بود بگو توضیح میدم اگر دوست داشتی محصولات رو بیشتر بشناسی‌بخ پیجم سر بزن infinite_skin_care

حتما نتورکری 🤣🤣 وای خدا یعنی این روزا همه دارن ی سری محصول آشغالو ب سری دیگه میفروشن

دستاش انقد قدرت داره که هر ترسی، هر تکه‌ی شکسته‌ای از من رو محکم نگهداره. این مرد به من احساس کامل بودن نمیده، باعث کامل شدن منه💙
ازچه کاری[/QUOTE]

[QUOTE=194906174]بگو

سلام عزیزم من یه مدت مصرف کننده محصولات مراقبت پوستی شرکت نفیس بودم بعد دیدم چقدر محصولاتش خوبه و چقدر شرایط همکاریش خوبه بدون حتی هزار تومن سرمایه کار رو شروع کردم بدون لحظه ای بیرون رفتن به راحتی ثبت نام کردم و مشغول شدم از اونجایی که محصولاتشون خوبه خداروشکر فروش‌خوبی هم داشتم این جملاتی که گفتم کاملا دلی هست و تبلیغات نیست اگر نیاز به توضیح بیشتر بود بگو توضیح میدم اگر دوست داشتی محصولات رو بیشتر بشناسی‌به پیجم سر بزن infinite_skin_care

حتما نتورکری 🤣🤣 وای خدا یعنی این روزا همه دارن ی سری محصول آشغالو ب سری دیگه میفروشن

منم اولش همین نکاه رو داشتم بیشتر اشنا شدم نظرم عوض شد من خودم فقط محصولات خارجی استفاده میکردم ولی خب انقدر قیمتا رفته بالا دنبال محصول خوب با قیمت مناسب گشتم 

منم اولش همین نکاه رو داشتم بیشتر اشنا شدم نظرم عوض شد من خودم فقط محصولات خارجی استفاده میکردم ولی ...

والا منم استفاده کردم الان دیگه فروشنده ها از خریدارا بیشتر شدن دور و بر خودمم ی عالمه هستن انقد اصرار میکنن ی چیزی بخر دیگه مجبوری هریدم ب معنای واقعی کلمه افتضاح بود. اگه این شرکت محصولات خوبی داشت مثل آدم تو بازار پخش میکرد هر کی دوس داره بخره ن اینکه آدم استخدام کنه ب زور ب آشناها تو رو در وایستی بفروشن

دستاش انقد قدرت داره که هر ترسی، هر تکه‌ی شکسته‌ای از من رو محکم نگهداره. این مرد به من احساس کامل بودن نمیده، باعث کامل شدن منه💙
والا منم استفاده کردم الان دیگه فروشنده ها از خریدارا بیشتر شدن دور و بر خودمم ی عالمه هستن انقد اصر ...

این سبک فروش تو همه جای دنیا برای پایین موندن قیمت مصرف کننده استفاده میشه و کار افرینی ارتباطی به کیفیت محصول نداره 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792