2821
2789
عنوان

مهاجرت به کره

721 بازدید | 36 پست

سلام کسی هست اطلاعات داشته باشه؟

مثلا اینکه بعد لیسانس میتونی بری یا نه؟

باید زبان کره ای رو بلد باشی یا فقط انگلیسی؟

هزینه اش چقدر در میاد؟(تقریبی)

با چه رشته هایی کار برات اسونتر میشه؟مثلا روانشناسی؟ من رشتم انسانیه البته نمیددنم برم کدوم طرف؛(

البته که من بین کانادا و کره گیر کردم:(((

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کره خیلی افتضاحه 

بشدت نژاد پرستن 

1 کیلو اضافه وزن داشته باشی مثل حیوونم باهات رفتار نمیکنن 

فقط به خوشگل و خوش تیپا اهمیت میدن 

زبونشونم فقط کره ست 

غذاهاشونم که باب میل ایرانیا نیست

کلا ایرانیا هم اونجا کمن

کانادا قطعا بهتره،خیلی از ایرانی ها میگفتن کره ای ها نژاد پرست خیلی دارن ولی کانادا از مهاجر ها تشکیل شده. 

مشکی جونم فراموشت نمیکنم😔(پروفایلم عکس گربمه که از دستش دادم).                                                                                                                                      کاربر جدید نیستم🙌😑.                                           آنتی ناتالیست                                                         

کره کشور مهاجر پذیری نیست مهاجرت بهش نمیگم غیر ممکن اما سخته. کسایی که رفتن معمولا واسه تحصیل رفتن و بعد از اتمام درسشون اکثرا نتونستن بمون و ویزای کار بگیرن کره ای باید بلد باشی 

6+3=9 اما هم 5+4=9 اونجوری که تو فکر میکنی تنها راه فکر کردن نیست به روش فکر کردن آدم های دیگه هم احترام بزاریم.