2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

مگه باخانوادش ازدواج کردی که خرجتو اونا بدن

#انسانم_آرزوست                                                                      یه مامان مجرد                                                        طبیعت گردوکوهنورد.                                            آنکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست😑

10روزی 200یا300میریزن برامون شوهرمم هرچی دادوهوارمیکنه انگارن انگار البته خودشم بخارنداره منم اسم پول پیش خانوادش میارم بدش میاد کشاورزی داره ولی گولش دست خواهراشهالان10روزه شوهرم رفته روستادیروزتازه200برامن ریختن

10روزی 200یا300میریزن برامون شوهرمم هرچی دادوهوارمیکنه انگارن انگار البته خودشم بخارنداره منم اسم پو ...

سهمتون رو جدا کنین

اینقدری که شوهرای نی نی سایتی کارخونه دارن تو ایران کارخونه نداریم،،،تو هر تاپیک شغلی میری همه ازدم کارخانه دارن  
حریف نمیشیم

به شوهرت بگو بره واسه غریبه آبیاری کنه و به محصولش برسه فکر کنم یک ششم پول کل محصول رو بهش میدن

اینقدری که شوهرای نی نی سایتی کارخونه دارن تو ایران کارخونه نداریم،،،تو هر تاپیک شغلی میری همه ازدم کارخانه دارن