2777
2789
عنوان

حاملگی هفته ۳۶ ، کمک

351 بازدید | 28 پست

بچه ها چند روز پیش یکم سرما خورده بودم امروز  بهترم ، دیشب حرکات بچه خوب بود، ولی از ساعت ۱۰ بیدار شدم یکی دوبار تکون کوچیک خورد 

نگرانم بدم دکتر؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه چیز شیرین بخور تو اتاق ساکت به پهلوی چپ بخواب حرکات بشمارحتی حرکات آروم ۲۰دیقه باید ۴تا حرکت داشته باشه اگه نداشت تا دوساعت۱۰باشه 

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
كلا هفته كه ميره بالا حركتاش كم ميشه مهم اينه كه حركت داشته مثلا بچه خودم كل روز تكون خيلي خيلي كم م ...

برای منم شب ها بیشتر تکون میخوره، ولی توی روز هم بود واسه این نگران شدم

سلام دوست عزیز، منم تو بارداریم اینجوری شدم خیلی حواستو جمع کن، تکونش کم بود دکترم گفت چیز شیرین بخور بهلو دراز بکش حرکاتشو بشمار ببین تو یه دیقه ۱۰ بار تکون داره؟ اگه داره مشکلی نیس اگه نداره یعنی حرکاتش نا منظم و کمه، منم خیلی توجهی نکردم سه چهار روز بعدش وقت دکترم بود شبش درد داشتم تپش داشتم حالم خوب نبود، صب رفتم دکتر نوشت ان اس تی، گف کیک و شیرینی بخور که حرکت کنه بعد ان اس تی گف حرکاتش نامنظمه باید بستری شی بستری شدم سزارین شدم حین عمل گفت ناف دور گردنش بود چهار دور خودشم گره خورده بود بچم کبود شده بود، چن ماه کبود بود ولی خدارو هزاران بار شکر که چیزیش نشده بود الانم جیگر مامان سه سال و سه ماهشه

اشکال نداره ساعت ۳ یا ۴ برم؟ خطرناک نباشه

نه عزیزم ان شاالله که چیزی نیست میگن جای بچه تنگه اما کلا میگن ماه اخر خیلی مواظب حرکتهای بچه باشین

خدایا شکرت به خاطر همه چیزززز🙏🏻🙏🏻🙏🏻