2821
2789
عزیزم من تازه برای اولین بار میخوام دکتر ببینم مشکلم چیه بنظرت تو پریودی برم یا قبلش

گلم سعی کن سوم پریودیت بری چون اگه سوم پریودی نری دکتر بهت میگه سوم بیا مجبوری دوباره ویزیت چی بدی سوم که بری سونو میگیره ببینم کیست نداری اگه نداشتی بهت دارو میده برا باردار شدن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

گلم سعی کن سوم پریودیت بری چون اگه سوم پریودی نری دکتر بهت میگه سوم بیا مجبوری دوباره ویزیت چی بدی س ...

مرسی عزیزم تو یه بارسنو همه چی نشخص میشه کیست یا تنبلی تخمدان یا اگه تخمک کو چیک باشه؟سنو واژینال مینویسه؟بعد ازمایش هم باید بدم

خدایا امیدم فقط تویی

اره گلم من با این دوتا باردارشدم امپولم زدم ی قلو دخمل ناز

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

مرسی عزیزم تو یه بارسنو همه چی نشخص میشه کیست یا تنبلی تخمدان یا اگه تخمک کو چیک باشه؟سنو واژینال می ...

گلم بار اول که بری سونو واژینال مینویسه و یه آزمایش چکاپ کامل برا خودت برا همسرتون هم آزمایش اسپرم مینویسه اینا که دادی شروع میکنه به دارو دادن۰۰اگه تهران هستید برید پیش دکتر میترا فروتن یا سهیلا عارفی