2777
2789

خواهرم ۳۹ سالشه یائسه شده ، بچه هم نداره . منم بچه ندارم .  میترسم ارثی باشه و من ۳۵ سالمه هم نتونم بچه داشته باشم . از طرفی شوهرم میگه فعلا بچه نمیخواد.  منم خیلی درگیر کار و پیشرفت توی کارمم و هم دلم‌میخواد مامان بشم 😭 هر شب خواب میبینم مامان شدم . میترسم بچه دار بشم و به کارم نرسم . اما باز میترسم دیر بشه و هیچ وقت بچه دار نشم . به شوهرمم میگم میگه الان اوج پیشرفت توی کارت ه و اگه این سالها رو از دست بدی دیگه بر نمی گرده . 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم 8 سالگی پریود شدم الان 30 سالمه تاحالا نمیخواستم همش میگم نکنه خدای نکرده.... مادرم هم زود یائسه ...

خب شما نمی ترسید نتونست بچهدااشته باشید و بعدا پشیمون بشید ؟ من نگرانیم همینه

عزیزم ینی سی و پنج سالته و هنوز بچه نداری؟!

یه نظر. من خیلی کار اشتباهیه  هر چی سن بالا تر بره حوصله کم تر میشه شما کی میخوای بچه بیاری کی میخوای حوصله بزرگ کردنش رو داشته باشی

من هر کاری خیر و ثوابی را به نیابت از سردار عزیزم ❤️حاج قاسم❤️انجام میدم .                     یک صلوات هدیه به روح پاکش

فکر اینو کردین اون بچه ای که قراره بیاد آیا از لحاظ روحی حوصلشو دارین یا نه!!

من که شغلمو به خاطر داشتن بچه گذاشتم کنار چون جزو اولویتای زندگی بود، پولو شغل همیشه هست

الهی به امید خودت نه به امید خلق روزگار...
عزیزم ینی سی و پنج سالته و هنوز بچه نداری؟! یه نظر. من خیلی کار اشتباهیه  هر چی سن بالا تر بره ...

خب همین دیگه ! من همه ی این سالها درگیرم هدف و کارم بودم و درس و ... و من تازه دو سال ازدواج کردم. استرس ام برای اینه که دیر شده . توی خانواده ی ما و همسرم هیچ‌کدوم از خواهر برادرهامون بچه ندارن . 😞

😑 خب پس درک نمیکنی شرایط الان  من رو . منم هم سنت بودم نظرم‌همین بود

خب تو الان خودت داری میگی توی اوج پیشرفت کارتی فعلا بچه نیار اگرم خدای نکرده خدای نکرده یائسه شدی از پرورشگاه بیار خیلیم ثواب داره یه بچم حس خوب زندگی خوبو میچشه

💣Fragile like a bomb💣