2777
2789
عنوان

بازی مافیا

| مشاهده متن کامل بحث + 2939 بازدید | 33 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کاش یکم شعور و شخصیت شمارو داشتن

همه دوست دارن به آدم های محبوب احترام بزارن و به قولی طرفدارش بشم ...از اینکه دنباله روی یه آدم قوی و محبوب باشن حس غرور بهشون دست میده....پس شما هم اگه خودتون رو دست کم نگیرین و پایین نیارید با محبت های زیاد از حد و زیاد عذرخواهی کردن ، مطمئن باشین طرفداریتون میشن و دوستدارن همیشه پیششون باشین ...این به معنای غرور وتکبر و بی ادبی نیست ...چون ذاتا با محبت هستین با یکم تلاش راحت میتونید محبوب هم بشین....

یعنی از خواسته هاو علایق خودتون کوتاه نیاین...اونا باید بهتون اصرار کنن تا باهاشون بازی کنین و شما هم همون اول شرط بزارید که بازی برد و باخت داره و اگه تحمل شکست رو ندارین اصلا بازی رو شروع نکنیم...

از طرفی وقتی همسرتون طرف شما رو نگرفت باید بهش یادآوری کنید من توی جمع امیدم به پشتیبانیه توعه نباید تو جمع منو تنها بزاری و این ناراحتی رو نباید مثل همیشه توی خودتون بریزید و دم نزنید...اولین حامی باید همسرتون باشه...

حتی میتونید بهش پیام بدین اگه سخته رو در رو بگین ولی بگین ...شاید اولش بگه این لوس بازی ها چیه و ناراحتی نداره ولی چند بار دیگه توی شرایط مختلف که بهش یادآوری کنید حواسش رو جمع میکنه...حتی میتونید قبل مهمونی بهش یادآوری کنید که توی جمع من به حمایت تو نیاز دارم❤✌

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍوَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِینَ....از خودت بپرس واسه چی به این دنیا اومدی ؟مطمئنا اولین جوابی که به ذهنت میرسه جواب درست نیست ...پس برگرد و پیداش کن قبل از اینکه بمیری و دیر بشه...اینجا هم زیاد نمون ...جوابت رو اینجا پیدا نمیکنی...دعای من پشت و پناهت ای جزئی از عالم هستی❤