2777
2789
عنوان

بازی مافیا

| مشاهده متن کامل بحث + 2935 بازدید | 33 پست
خودش آخر شب گفت ...هرکسی حق داره به هرکسی اتهام بزنه...و بندازه بیرون.منم گفتم بله هرکسی

شما شهردار بودی و رای خروج مستقیم دادی؟ 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

دقیقا من به خاطر همین بی جنبه بازیا الان یکساله دیگه بازی نمیکنم با اینکه تقریبا حرفع ایم ولی هرکسی اشتباه میکنه

شمام به اندازه نقشت بازی کن

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه کم در مورد بازی توضیح بده من نمیدونم چرا اصلا هیچی از این بازی نمیفهمم یه سری آدم که همش دارن کل ...

بیشتریا اینجورین اما همه اینجوری نیستن بستگی به شخصیت و شعور طرف داره آره بازی هیجان داره و هر کسی رفتارش تا یه حدی تغییر میکنه اما دیگه اینا از شخصیت و بیشعوری خدشونه 

اره بیشترم از شوهرم دلخور شدم .من معمولا زود فراموش میکنم ولی برای اولین بار از دیشب دلخورم.تصمیم گر ...

الانم که این تصمیمیو گرفتی فکر کردن بهش سودی نداره کلا به گیم هم علاقه داری توییچ بهت پینهاد میکنم بری استریم ببینی

عزیزم معلومه خیلی مهربونی و از خودگذشتگیت بالاست ...

وقتی بیشتر از حد مهربون باشی توقعات رو بالامیبری و یه جورایی سوارت میشن...

اونا رو نمیشه عوض کرد ولی تو روی خودت کار کن انقدر واسشون ارزش و احترام الکی نزاری اونا باید بهت احترام بزارن و این احترام رو تو ایجاد میکین❤✌

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍوَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِینَ....از خودت بپرس واسه چی به این دنیا اومدی ؟مطمئنا اولین جوابی که به ذهنت میرسه جواب درست نیست ...پس برگرد و پیداش کن قبل از اینکه بمیری و دیر بشه...اینجا هم زیاد نمون ...جوابت رو اینجا پیدا نمیکنی...دعای من پشت و پناهت ای جزئی از عالم هستی❤

ما هم هر وقت بازی میکنیم دلخوری پیش میاد

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ

اسی باز برو خدا رو شکر کن

این شوهر من هر ست بازی از همون اول میگه بمن مشکوکه و لجمو در میاره. عوضش منم وقتاییکه روانشناس میشم همش  شوهرمو سایلنت می کنم  دلم خنک میشه . یعنی دیگه وقتی شوهرم سایلنته ، همه میدونن روانشناس منم!

⁦💚☁️⁩وسعت قلمرواش فراتر از آسمانها و زمین است🌏💙
اره ...این سری واقعا بهم برخورد دیگه بازی نمیکنم

نه نباید میدون رو خالی کرد و فرار ...

باید اتفاقا بازم باهاشون بازی کنی و بهشون داد بدی بهت احترام بزارن ...

بری بهترن شدن باید تمرین کرد و این بهترین تمرینه که توی معقیت های مختلف احترام و ارزش خودت رو بالا ببری...

حتی توی خونه هم میشه کاری کرد که همسرتون براتون احترام خاصی قائل باشه و به خودش جرئت نده بی احترامی کنه درعین اینکه عاشقش هستین ولی حدود رو رعایت کنید...و الکی نیاز نیست سر هرچیز ساده ای خودتون رو مقصر بدونید و سریع عذرخواهی کنید❤✌

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍوَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِینَ....از خودت بپرس واسه چی به این دنیا اومدی ؟مطمئنا اولین جوابی که به ذهنت میرسه جواب درست نیست ...پس برگرد و پیداش کن قبل از اینکه بمیری و دیر بشه...اینجا هم زیاد نمون ...جوابت رو اینجا پیدا نمیکنی...دعای من پشت و پناهت ای جزئی از عالم هستی❤